Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση εκμίσθωσης του ξενοδοχείου «ΕΣΠΕΡΙΑ», ακινήτου ιδιοκτησίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), επί των οδών Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω.

Όπως αναφέρει η διοίκηση του ΕΦΚΑ σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, το κτίριο εκμισθώθηκε στη FATTAL HOTELS LTD, ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων, για 30 χρόνια, με δικαίωμα 10 χρόνια παράταση, μετά από διεθνή διαγωνισμό με κλειστές προσφορές.

Δείτε επίσης: Όλα όσα πρέπει να μάθετε για τους Ισραηλινούς επενδυτές που αγοράζουν ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Η επένδυση θα εισφέρει στον ΕΦΚΑ, ετησίως, 1.150.000 ευρώ, ενώ για τη μετατροπή του κτιρίου σε ξενοδοχείο 5* θα επενδυθούν κατ’ ελάχιστον 10.500.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα απασχοληθούν 150 με 200 άτομα, ενώ, κατά τη λειτουργία του ξενοδοχείου, θα απασχοληθούν 160 με 200 υπάλληλοι.

Δείτε επίσης: O ξενοδόχος, που ξεκίνησε ως σερβιτόρος, με τα 200 ξενοδοχεία, επένδυσε στην οδό Σταδίου

Το ακίνητο, το οποίο ήταν κενό από τα τέλη του 2010, αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, εννέα όροφοι και δώμα συνολικής επιφάνειας 12.235,52 μ2.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΦΚΑ, η FATTAL GROUP έχει άνω των 200 ξενοδοχείων στην Ευρώπη και σκοπεύει να μετατρέψει το ΕΣΠΕΡΙΑ σε ένα εμβληματικό ξενοδοχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here