Απογοητευτικά τα αποτελέσματα 6μηνου για τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Πέραν πάσης αμφιβολίας η “εμφύλια διαμάχη” μεταξύ Καλλιτσάντση- Μπόμπολα/Κούτρα έβλαψε πολλαπλώς τον κατασκευαστικό (και όχι μόνο ) όμιλο, επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την βεβαρημένη θέση του τόσο εντός όσο εκτός Ελλάδος.

Από μία σύντομη ματιά στα αποτελέσματα καταλαβαίνει κάποιος πως οι αδελφοί Καλλιτσάντση και δουλειά πολύ, πάρα πολύ έχουν να κάνουν για να “γυρίσουν” την εισηγμένη και σε εύλογα σύντομο, πολύ σύντομο χρόνο θα πρέπει να προχωρήσουν σε ρηξικέλευθες ενέργειες.

Χθες, όχι σήμερα.

Το “άδειασμα” της μετοχής στην συνεδρίαση της Δευτέρας, με συναλλαγές 194.397 κομμάτια και τζίρο 303.862 ευρώ με “βουτιά” -5,28% στα 1,542 ευρώ ήταν ένα ηχηρό προειδοποιητικό μήνυμα των πωλητών.

Δεδομένου ότι στα 1,5 ευρώ είναι διαμορφωμένη για τη μετοχή μία πολύ σημαντική περιοχή στήριξης που ενδεχόμενη διάσπαση της θα επιτάχυνε τις πωλήσεις, τις πιέσεις προς ακόμη χαμηλότερες τιμές (προς τα 1,35 και 1,20 ευρώ) θα πρέπει σήμερα, το αργότερο αύριο Τετάρτη να βγει αντίδραση στη μετοχή.

Ειδάλλως θα ακολουθήσουν δυσάρεστες εξελίξεις….

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. H ΜΙΓ θα ωχριά μπροστά σε αυτά που θα συμβούν στον ΑΚΤΩΡΑ…..θα “τεμαχιστεί”…θα πάρουμε και τα shorts μαζί με τις Παραχωρήσεις 500Μ το 2022 και ΤΕΛΟΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here