Με εξέχουσα θέση στην είσοδο των εκθετών της φετινής DEFEA, το περίπτερο των ΕΑΣ ξεχωρίζει από την αισθητική απλότητας, κύρους και δύναμης. Ένα ολοκαίνουργιο BMP 1 άρμα μεταφοράς προσωπικού δεσπόζει μπροστά από μία οθόνη που προβάλλει ένα μοναδικό video που, με αφετηρία την ιστορία της, καταδεικνύει το πολλά υποσχόμενο μέλλον της εταιρείας που εδώ και 150 χρόνια στηρίζει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και το συνολικό οικοσύστημα της Αμυντικής Βιομηχανίας στην χώρα μας. 

Η παρουσία στην DEFEA σηματοδοτεί και την νέα εποχή για τα ΕΑΣ. Με έμφαση στον διοικητικό, οικονομικό και παραγωγικό μετασχηματισμό, η διοίκηση των ΕΑΣ κινείται με εξωστρέφεια και έμφαση στην ποιότητα και την αξιοπιστία. 

Ήδη, με ενέργειες της διοίκησης έχουν επανεργοποιηθεί παλιές συμβάσεις με  τις Ε.Δ ζωτικής σημασίας όπως αυτές για τα Αντιβαλλιστικά Κρανή και τις διόπτρες.  Συγχρόνως, με το βλέμμα στραμμένο και στο εξωτερικό προχωρά η σύμβαση με την Αίγυπτο για τα βλήματα των 105 mm. 

Επιπροσθέτως, αναγνωρίζοντας τον κομβικό ρόλο που έχει στο οικοσύστημα της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας προχωράει σε στρατηγικές συνεργασίες με ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, επενδύοντας σε σημαντική ανταλλαγή τεχνογνωσίας που διασφαλίζει την μακροβιότητα της εταιρείας. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η μεταφορά του συνόλου της παραγωγής από τον Υμηττό στο Λαύριο σε νέες εγκαταστάσεις με σύγχρονες υποδομές.

Αναφορικά με την παρουσία στην DEFEA, o διευθύνων Σύμβουλος των ΕΑΣ , κ Νίκος Κωστόπουλος, αναφέρει: «Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου έθεσα ως στόχο το παρελθόν της εταιρείας να αποτελέσει οδηγό για ένα δημιουργικό μέλλον. Προχωράμε δυνατά και στηριζόμαστε στο πιο ισχυρό μας ανταγωνιστικό μας όπλο, τα στελέχη μας. Τα ΕΑΣ θα συνεχίσουν να αποτελούν εταιρεία πρότυπο με εθνικό προσανατολισμό, και εξωστρεφή στρατηγική συνεργασιών συνεισφέροντας και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here