Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ έχει εντάξει στις δράσεις της τη δημιουργία Ερμηνευτικού Λεξικού Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης, που στόχο έχει την παρουσίαση και αποσαφήνιση με απλό και κατανοητό τρόπο των βασικών εννοιών και όρων που απαντώνται σε ασφαλιστήρια συμβόλαια του κλάδου αστικής ευθύνης.

Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή έκρινε αναγκαία τη σύνταξη ερμηνευτικού σημειώματος για την Ασφάλιση Μηχανημάτων Έργου, το οποίο έχει ήδη ενταχθεί στο Ερμηνευτικό Λεξικό Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης και οι ενδιαφερόμενου μπορούν να το εντοπίσουν στην ιστοσελίδα της ΕΑΕΕ. 

Η ΕΑΕΕ υπενθυμίζει ότι το Ερμηνευτικό Λεξικό Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης έχει αποκλειστικά και μόνον ενημερωτικό και μη δεσμευτικό χαρακτήρα, ενώ στόχος του είναι η προαγωγή του επιστημονικού διαλόγου και η κατά το δυνατόν καλύτερη και συνεχής ενημέρωση ασφαλιστικών εταιριών και ασφαλισμένων. Το «Ερμηνευτικό Λεξικό» εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες έννοιες-επεξηγήσεις και η Ένωση ελπίζει να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους.

Insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here