Στην σημαντική παρουσία του ομίλου MYTILINEOS στις χώρες των Βαλκανίων αναφέρθηκε σε δηλώσεις στην ΕΡΤ ο πρόεδρος και CEO της MYTILINEOS, Ευάγγελος Μυτιληναίος, σημειώνοντας πως υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες «για μικρότερες και για μεγαλύτερες επιχειρήσεις» στη Βόρεια Μακεδονία.

«Έχουμε μεγάλη παράδοση στα Βαλκάνια, ελπίζουμε να την επαναφέρουμε στο μέγεθος που ήταν παλιά», δήλωσε ο κ. Μυτιληναίος  στο περιθώριο του επιχειρηματικού φόρουμ στα Σκόπια.

Ο κ. Μυτιληναίος σημείωσε ταυτόχρονα ότι σήμερα «υπάρχει καλύτερο κλίμα από την πλευρά της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας και του πληθυσμού», επισημαίνοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά «να πάρουν το know how σε projects».

Επισήμανε εξάλλου ότι στη Βόρεια Μακεδονία «έχει να γίνει project 25 χρόνια», προσθέτοντας ότι «δεν ξέρουν πώς να κάνουν ένα project, άρα το πρώτο πράγμα πριν διεκδικήσεις ένα project είναι να τους μάθεις πως γίνεται, τις σχετικές διαδικασίες, τι συμβαίνει στην Ε.Ε.»

Ανέφερε τέλος ότι αν και η Βόρεια Μακεδονία είναι μια μικρή χώρα, υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες «για μικρότερες και για μεγαλύτερες επιχειρήσεις», προσθέτοντας ότι ο ίδιος θέλει «να αρθούν όλα τα προβλήματα σε σχέση με την ονομασία των προϊόντων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here