Δύο ακόμα νέες διεθνείς διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν την αναγνώριση των υπηρεσιών που παρέχει η Intelli Solutions SA σε μεγάλους οργανισμούς, στα πλαίσια των λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού τους. Οι διακρίσεις αυτές, , είναι αποτέλεσμα αναλύσεων και αξιολογήσεων από έγκριτα περιοδικά και φορείς της διεθνούς κοινότητας πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών.

Οι νέες διακρίσεις που έλαβε η Intelli είναι:

Top 50 Most Innovative Companies 2023 από το έγκριτο περιοδικό CEO Views με κριτήριο την παροχή καινοτόμων και πρωτοπόρων λύσεων σε πολλαπλούς κλάδους
TOP 10 AI Powered Finance Solution Providers 2023 από την αξιολόγηση του Financial Services Review σχετικά με την ετήσια λίστα των 10 κορυφαίων εταιρών στην Ευρώπη που παρέχουν λύσεις με χρήση ΑΙ σε Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα

Μέσω της υπηρεσίας idbox™ Digital Onboarding η Intelli παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της ασφαλούς και έγκυρης ταυτοποίησης και αναγνώρισης πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό, πραγματοποιώντας εκατομμύρια συναλλαγές σε ετήσια βάση. Η συγκεκριμένη υπηρεσία συνεχώς εξελίσσεται και παρέχονται πλέον νέες δυνατότητες και επεκτάσεις με χρήση υπηρεσιών Gen ΑΙ και εξειδικευμένου Customer Service 24/7/365.
Στην ενότητα News & Articles του www.intelli-corp.com βρίσκονται τα αναλυτικά άρθρα από τον CEO της Intelli, κο Πάνο Γιαλελή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ