Με την στήριξη του ΕΟΤ, τη συμμετοχή του Υπουργείου Τουρισμού και τιμώμενη χώρα το Λίβανο, θα ανοίξει τις πύλες της η 5η Athens International Tourism Expo

Τα Επίσημα Εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή  7 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00 από την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και τον Υπουργό Τουρισμού του Λιβάνου κ.Avedis Guidanian  και με την παρουσία πολλών επισήμων από όλη την αγορά.

Mε περισσότερους από 300 Εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 150 Hosted Buyers από 40 χώρες και μείζονος σημασίας Παράλληλες Εκδηλώσεις , θα πραγματοποιηθεί η 5η Athens International Tourism Expo 7-9 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo .

Οι δυνατότητες της τουριστικής βιομηχανίας, οι τουριστικοί προορισμοί, όλα τα είδη τουρισμού , τα σύγχρονα συστήματα κρατήσεων και πολλά άλλα θα παρουσιαστούν στους επαγγελματίες του τουρισμού από τους κορυφαίους  Εκθέτες , από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που συμμετέχουν στην Έκθεση .

Ο Λίβανος  είναι η Τιμώμενη Χώρα στην 5η Athens International Tourism Expo με ευρύτατη συμμετοχή πολλών Λιβανέζικων τουριστικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον εισερχόμενο αλλά και με τον εξερχόμενο τουρισμό. Τη κρατική αυτή συμμετοχή έχει αναλάβει το Υπουργείο Τουρισμού του Λιβάνου, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Λιβάνου στην Αθήνα, το οποίο στο περίπτερό του θα  φιλοξενήσει πολλές Λιβανέζικες  τουριστικές επιχειρήσεις οι οποίες θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες Έλληνες ξενοδόχους , τουριστικούς επιχειρηματίες αλλά και με Travel  Agencies και DMC που θα συμμετέχουν στην Έκθεση είτε σαν εκθέτες είτε σαν επισκέπτες.

Πλούσια σε Παράλληλες εκδηλώσεις και Forum που διοργανώνουν το Υπουργείο Τουρισμού, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, οι Ρωσικές εταιρίες Profi.Travel & Yandex  και η Leadertech , η έκθεση αναμένεται να μονοπωλήσει , για ακόμα μία φορά , το ενδιαφέρον της τουριστικής αγοράς .

Μεγάλη καινοτομία της Έκθεσης θα είναι το “χτίσιμο” και η  παρουσίαση του Digi Smart Hotel που έρχεται με δύο πιλοτικά «έξυπνα» δωμάτια που θα παρουσιαστούν στο περίπτερο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος προσφέροντας εκπλήξεις και gadgets τόσο στον σχεδιασμό τους, όσο και στις τεχνικές προδιαγραφές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here