Προς Στρασβούργο, Ρόδο και Ντουμπρόβνικ. Προσφέρει 580.000 θέσεις, αυξάνοντας την προσφορά θέσεων κατά 67%. Παράλληλα από το 2019 θα σταθμεύει στον ΑΙΑ και δεύτερο Boeing της αεροπορικής.

Η  βάση της Volotea στην Αθήνα εγκαινιάστηκε στις 3 Μαΐου 2018 και η εταιρεία μετέφερε μέσα στο χρόνο 300.000 επιβάτες με μέση πληρότητα 95%. Ειδικότερα τον Αύγουστο οι πτήσεις της εταιρείας πραγματοποιήθηκαν με 100% πληρότητα.

H Volotea συγκεκριμένα ξεκινά τρία νέα δρομολόγια, αυξάνοντας την προσφορά θέσεων για το 2019 κατά 67% με 230.000 επιπλέον θέσεις, συνολικά φθάνοντας τις 580.000 θέσεις για την αγορά της Αθήνας. Τα νέα δρομολόγια θα εκτελούνται ως εξής:

Ρόδος: Από τον Απρίλιο, 35.750 θέσεις και 4 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή. Ντουμπρόβνικ:  Από τον Απρίλιο, 14.000 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Στρασβούργο: Από τον Ιούνιο, 5.000 θέσεις και μία εβδομαδιαία πτήση κάθε Τετάρτη.

Η Volotea θα εξυπηρετεί από την Αθήνα 10 προορισμούς συνολικά: 4 εσωτερικού (Σαντορίνη, Μύκονος, Ηράκλειο και Ρόδος), 4 στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα και Βερόνα), έναν στην Κροατία (Ντουμπρόβνικ) και έναν στη  Γαλλία (Στρασβούργο).

Επίσης, σε συνέχεια της επιτυχίας των συνδέσεων με τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο, τη Μύκονο και τη Βενετία, τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας χειμερινής περιόδου.

Το 2019, η Volotea θα υπερδιπλασιάσει τη διαθεσιμότητα θέσεων για τη χειμερινή περίοδο, προσφέροντας συνολικά 160.000 θέσεις για το αεροδρόμιο της Αθήνας, κατά το πρώτο και το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

«Τα θετικά αποτελέσματα της Volotea μετά το άνοιγμα της βάσης μας στην Αθήνα, ήδη μας επέτρεψαν να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας αυτή τη χειμερινή περίοδο και να επιτύχουμε πληρότητες ρεκόρ κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών», δήλωσε ο Carlos Muñoz, Ιδρυτής και CEO της Volotea.

O CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννης Παράσχης, δήλωσε:

«Η απόφαση της Volotea να δημιουργήσει το Μάιο βάση στο αεροδρόμιό μας υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική για την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας, προσφέροντας παράλληλα στους επιβάτες μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών επιλογών, τόσο στο διεθνές δίκτυο, όσο και στο δίκτυο του εσωτερικού. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της Volotea στην αγορά μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»

Ένα δεύτερο Boeing 717 θα τοποθετηθεί μόνιμα στη βάση της Αθήνας το 2019, με παράλληλη πρόσληψη 25 ατόμων που θα προστεθούν στην ομάδα της εταιρείας, φθάνοντας συνολικά τους 55 εργαζόμενους.

Σημειώνεται έως και το Νοέμβριο 2018, η Volotea, μετέφερε 300.000 επιβάτες στην Αθήνα, τριπλάσιους από το 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here