Δορυφορικό Συμπόσιο με θέμα «Η θέση των κανναβινοειδών στη διαχείριση ασθενών με άνοια» διοργάνωσε η Lavipharm, παρουσιάζοντας στην ιατρική κοινότητα τη συμβολή των κανναβινοειδών και ιδιαίτερα της φαρμακευτικής κάνναβης στη διαχείριση των ανοϊκών συνδρομών.

Το Δορυφορικό Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε  στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νόσου Alzheimer και του 5ου Μεσογειακού Συνεδρίου Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων.

Η συμμετοχή της Lavipharm αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής εισόδου της εταιρείας στην αναδυόμενη αγορά φαρμακευτικής κάνναβης.

  • “Στόχος μας αποτελεί  η διεύρυνση της γνώσης στη συμβολή της φαρμακευτικής κάνναβης στην αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ιατρικών καταστάσεων

σχολίασε ο Παναγιώτης Γιαννουλέας, Chief Operations Officer & Country Manager του Ομίλου Lavipharm,

  • καθώς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με συμπληρώματα διατροφής CBD».

Το Δορυφορικό Συμπόσιο της Lavipharm περιλάμβανε τις θεματολογίες «Νεύρο-ψυχιατρικά συμπτώματα στις ανοϊκές συνδρομές και αντιμετώπισή τους» και «Η εμπειρία μας με τη χρήση κανναβινοειδών στις διαταραχές συμπεριφοράς ασθενών με άνοια», με ομιλητές  Πανεπιστημιακούς καθηγητές και διακεκριμένους επιστήμονες.

 

Στο πλαίσιο των Συνεδρίων συμμετείχαν περισσότεροι από 500 γιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη Νόσο Alzheimer και άλλους τύπους άνοιας, τόσο στον διαγνωστικό όσο και στον θεραπευτικό τομέα.

Καταξιωμένοι ξένοι και Έλληνες επιστήμονες παρουσίασαν νέα επιστημονικά ευρήματα και αποτελέσματα κλινικών μελετών, ενώ ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες σχετικά με τα χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα.

Επιπλέον, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς μοιράστηκαν καλές πρακτικές ενώ περιθάλποντες και φροντιστές μίλησαν για τις εμπειρίες τους.

Η Lavipharm στέκεται αρωγός στην προσπάθεια εξέλιξης του πεδίου της άνοιας, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και όλων των ενδιαφερομένων για τη συμβολή της φαρμακευτικής κάνναβης στη διαχείριση των συμπτωμάτων της νόσου.

 

Με πορεία εδώ κι έναν αιώνα, η Lavipharm δραστηριοποιείται στον χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας πάντα ως στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των ιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των ασθενών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ