“Είναι η Αθήνα βιώσιμη πόλη;” Tο 5th Auto Forum #aufo22, θα φέρει στο προσκήνιο τις δράσεις που απαιτούνται, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, ώστε να γίνει η Αθήνα μια βιώσιμη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Το Συνέδριο υποδέχεται ως κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Τσατίρη, Γενικό Διευθυντή και Συνιδρυτή του Pricefox.gr

Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσατίρης

O Δημήτρης Τσατίρης είναι Γενικός Διευθυντής και συνιδρυτής του Pricefox.gr της πλατφόρμας σύγκρισης ασφαλειών αυτοκινήτου. Πριν την ίδρυση του Pricefox o κύριος Τσατίρης είχε εργαστεί ως Γενικός Διευθυντής για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Ebury. Από το 2008 έως και το 2018 έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην συμβουλευτική McKinsey & Company έχοντας συμμετάσχει σε έργα εταιρικού και ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή στον ασφαλιστικό και τραπεζικό κλάδο καθώς και στον τομέα της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Γίνετε Χορηγός

Δηλώστε Συμμετοχή

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Δείτε τη Θεματολογία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here