Εκλεκτοί ομιλητές και άνθρωποι που γνωρίζουν όσο λίγοι τον τομέα του τουρισμού φιλοξενήθηκαν στο ειδικό πάνελ “Το μέλλον του Τουρισμού την εποχή της πανδημίας COVID-19”, στο πλαίσιο της 6ης απονομής των Greek Hospitality Awards, που φέτος πραγματοποιήθηκαν μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα LiveOn.

Δείτε αναλυτικά τη συζήτηση στο πάνελ εδώ

Ο Γιώργος Δήμας, Επικεφαλής TUI Ελλάδος, Ισλανδίας, Λαπωνίας, εξήγησε ότι ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Για την TUI η Ελλάδα ήταν ο μεγαλύτερος προορισμός για το 2020 και υπάρχει μία ροή κρατήσεων για τον επόμενο χρόνο.

“Το 2021 θα είναι μια μεταβατική χρονιά. Προσφέρουμε ένα ευρύτερο χαρτοφυλάκιο, τα συμβόλαια έχουν ήδη κλειστεί. Η Ελλάδα θα είναι από τους κορυφαίους προορισμούς και το 2021. Όχι βέβαια όπως το 2019. Αυτό θα πάρει χρόνο. Είναι αυτή τη στιγμή δημοφιλής για τα μεμονωμένα ταξίδια. Λειτουργούμε όλοι σε ασταθές περιβάλλον αγοράς.

Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Τα μεγέθη του 2019 πιστεύουμε ότι δεν θα τα φτάσουμε νωρίτερα από το 2022, με την προύπόθεση ότι θα έχει βρεθεί εμβόλο ή θεραπεία” τόνισε.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here