Δικαστική δικαίωση για τον Πρόεδρο Εμφιετζόγλου αποτελεί η οριστική απόφαση της Αρχής Εκδίκασης Προδικαστικών Προσφυγών, η οποία ακυρώνει την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και δικαιώνει τη “GD Infrastruttura” που συνεργάζεται με την “Μηχανική” για τον διαγωνισμό της Αμβρακίας Οδού.

Συγκεκριμένα, το 3ο κλιμάκιο της Αρχής Εκδίκασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) δικαίωσε κατ΄αρχήν την Ιταλική κατασκευαστική εταιρεία GD Infrastrutture, που συνεργάζεται με την Μηχανική του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, στη αντιδικία της με  το Υπουργείο Υποδομών.

Η Αρχή Εκδίκασης Προδικαστικών Προσφυγών δέχθηκε το αίτημα παροχής προσωρινής προστασίας της GD Infrastrutture . Αποφάσισε να αναστείλλει την εκκίνηση νέας διαγωνιστικής διαδικασίας που είχε εξαγγείλει το Υπουργείο Υποδομών μέχρι να εκδοθεί η κύρια απόφαση της ΑΕΠΠ επί της Προδικαστικής Προσφυγής.

Το Banks.com.gr φέρνει στο φως την απόφαση του 3ου κλιμακίου:

 

Ένα σύντομο ιστορικό…
Ο διαγωνισμός για την ολοκλήρωση του άξονα Ακτίου – Αμβρακίας, προϋπολογισμού 150 εκατ. ευρώ, ως έργο phasing στο νέο ΕΣΠΑ, δημοπρατήθηκε τον Μάιο του 2018 και τον Οκτώβριο ανέδειξε ως προσωρινό μειοδότη την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ- ΤΕΡΝΑ.
Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο στην «κόντρα» υπουργείου-GD Infrastrutture, η οποία ξεκίνησε από την υπόθεση του άξονα Πάτρας – Πύργου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here