του Τάσου Τσομπανίδη 

Στα 146 δωμάτια του boutique hotel Crystal Waters «παντρεύεται» η πολυτέλεια με τη λιτή μεσογειακή αισθητική, ώστε να βιώσετε μια διαμονή που να εκφράζει το προσωπικό σας ύφος. 

Το ξενοδοχείο αυτό θα γίνει το σημείο αφετηρίας για την περιπλάνησή σας στο καταπράσινο νησί της Λευκάδας και κυρίως στις εμβληματικές γαλαζοπράσινες παραλίες της, όπως το Πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί. Το κομψό boutique hotel διαθέτει όμως και τρεις κεντρικές πισίνες (εκ των οποίων η μία παιδική), αλλά και μικρές ατομικές έξω από τις σουίτες. 

Όσον αφορά στην εστίαση, υπό την καθοδήγηση του σεφ Παναγιώτη Μουτσόπουλου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ποιοτικό γαστρονομικό ταξίδι, που θα ξεκινήσει από το πρωινό σας, αλλά θα συνεχιστεί και στο γεύμα. Για δείπνο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στα εστιατόρια Emerald και Duende –και τα δύο με ευρηματικό μενού βασισμένο στην αυθεντική μεσογειακή κουζίνα. 

Στις προνομιακές παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται και μια πλήρης μονάδα μασάζ και πρόσθετης περιποίησης. Για αυτόν τον λόγο πολλά ζευγάρια επιλέγουν το ξενοδοχείο για τη γαμήλια τελετή τους, χρησιμοποιώντας τις άνετες και πολυτελείς υποδομές του. 

Σε μικρή απόσταση από το Crystal Waters θα συναντήσετε τις παραλίες Νικιάνα και Λυγιά ενώ σχετικά κοντά βρίσκεται και το περίφημο κοσμικό Νυδρί, με το γραφικό λιμάνι του και τα αμέτρητα ιστιοπλοϊκά σκάφη να το πλαισιώνουν.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here