Η Mobile Technology προχώρησε σε μία ακόμα στρατηγική συνεργασία με προμηθευτή που πρωταγωνιστεί στην διεθνή αγορά και πιο συγκεκριμένα, με την Datalogic που εξειδικεύεται στην Αυτόματη Συλλογή Δεδομένων και στην Αυτοματοποίηση Διαδικασιών. Με την απόκτηση της ανώτατης πιστοποίησης Diamond Partner, η Mobile Technology αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία, η οποία παράλληλα με λύσεις που περιλαμβάνουν προϊόντα της Datalogic, μπορεί να προσφέρει και την πλήρη τεχνική υποστήριξή τους (service), συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων ανταλλακτικών και αναλωσίμων.

Πλέον το portfolio της Mobile Technology εμπλουτίστηκε τόσο με τη μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων σκάνερ της Datalogic (χειρός, με βάση στήριξης και επιτραπέζιους για τις ανάγκες της λιανικής, βιομηχανικής χρήσης για τη γραμμή παραγωγής κ.α.), όσο και με τα ανταγωνιστικά φορητά τερματικά του οίκου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Datalogic ιδρύθηκε πριν από 45 χρόνια και έχει στο ενεργητικό της 1.200 πατέντες, 11 Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, καθώς και χιλιάδες επιχειρήσεις ως πελάτες στις 5 ηπείρους.  Ο Όμιλος Datalogic εδρεύει στην Μπολόνια της Ιταλίας, απασχολεί 2.900 υπαλλήλους σε 30 χώρες και είναι εγγεγραμμένος στο Χρηματιστήριο της Ιταλίας από το 2001 ως DAL.MI

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here