Νέο επεισόδιο (No 199) της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice του ΟΝΕ Channel

Σε αυτό το επεισόδιο αναδεικνύουμε τις μοναδικές προκλήσεις και τις απίστευτες επιτυχίες των γυναικών στον κόσμο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Από τις διακρίσεις και τα εμπόδια έως τις στρατηγικές επιτυχίας και τις πρωτοποριακές ιδέες. Μέσα από την εκπομπή αυτή, προβάλλουμε σήμερα τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την πρωτοπορία των γυναικών στο ελληνικό επιχειρείν. Έρευνες της Focus Bari μας δείχνουν πως μόλις 1 στις 2 γυναίκες εργάζονται σήμερα full time, στο 51% των ερωτηθέντων ακόμα ο ρόλος της γυναίκας αφορά το μεγάλωμα των παιδιών και πως μόλις το 10% των εργαζόμενων γυναικών βρίσκονται σε υψηλές θέσεις ευθύνης.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη του στο studio την Αντιγόνη Παφίλη, Employer Brand Professional/ Co leader Lean in Network Greece Athens,  συζητούν για τον ρόλο της γυναίκας στον σημερινό κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Στην εκπομπή, αναπτύχθηκαν ουσιαστικές τοποθετήσεις γύρω από τη θέση και τη συμβολή των γυναικών στον επιχειρηματικό τομέα. Επικεντρωθήκαμε στην ισότητα των φύλων στον επιχειρηματικό χώρο, ενώ αναλύθηκε ο ρόλος των γυναικών στον επιχειρηματικό τομέα της Ελλάδας σήμερα. Σημαντικό μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στους παράγοντες που επηρεάζουν την επιτυχία των γυναικών επιχειρηματιών στην Ελλάδα, καθώς και στα κύρια εμπόδια που αντιμετωπίζουν. Επίσης, αναγνωρίστηκαν και συζητήθηκαν διάφορες δεξιότητες και ιδιότητες που καθιστούν τις γυναίκες επιχειρηματίες επιτυχημένες, υπογραμμίζοντας την αξία της πολυδιάστατης προσέγγισης που ακολουθούν. Ακολούθως, εξετάστηκε ο τρόπος με τον οποίο η γυναικεία επιχειρηματική κοινότητα μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση και υποστήριξη των γυναικών στον επιχειρηματικό χώρο. Ακόμα, τονίστηκε η σημασία του δικτύου και της συνεργασίας στην επιτυχία των γυναικών, καθώς αυτά τα στοιχεία προσδίδουν μεγάλη αξία στην ανάπτυξη και την επιτυχία των επιχειρηματικών τους προσπαθειών. Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μίλησε για την προώθηση της ισότητας στον εργασιακό χώρο σε συγκεκριμένα βήματα.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του ONE Channel που μετρά πάνω από 195 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014 (αρχικά στο SBC TV και στη συνέχεια στο Attica TV), ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 9 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr & franchise.gr.

Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα), ΤΡΤ (Θεσσαλία) κάθε Σάββατο στις 14.00 και ALFA (Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκη) κάθε Σάββατο στις 14.00.

Δείτε το επεισόδιο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ