Μιλώντας στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στο τι δεν επιτρέπεται από σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ξεκαθάρισε ότι αν δεν τηρηθούν οι κανόνες που τίθενται σε ισχύ σε λιγότερο από ένα 24ωρο, οι νέοι περιορισμοί θα αποτελέσουν μόνοδρομο.

Αφού γνωστοποίησε ότι από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 στις 06.00 το πρωί καταργούνται τα SMS και το έγγραφο μετακίνησης, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι οι πολίτες είναι ελεύθεροι να μετακινούνται εντός του νομού όπου διαμένουν, αλλά όχι εκτός αυτής. «Ένας κάτοικος του Λεκανοπεδίου μπορεί να κινηθεί εντός πρωτεύουσας και να πάει στο Σούνιο, αλλά δεν μπορεί να κινηθεί με κατεύθυνση τις Σπέτσες, την Ύδρα, την Τροιζήνα» είπε. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι «δραστηριότητες ευεξίας κάτω από κωδικούς κέντρων αισθητικής που αφορούν σε μασάζ, ατομικές προπονήσεις (personal training) και γιόγκα απαγορεύονται».

«Η οποιαδήποτε άσκηση αυτών των δραστηριοτήτων θα φέρει πρόστιμα σε όλη την επιχείρηση» προειδοποίησε.

«Η μάσκα είναι υποχρεωτική για τους πολίτες στα Μέσα Μεταφοράς, στα ταξί, στα ασανσέρ, στα νοσοκομεία και για τους εργαζομένους στα σούπερ μάρκετ, στα ιατρεία, στα κομμωτήρια, στα κέντρα αισθητικής» ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here