Στο πλαίσιο του World Economic Forum που διεξάχθηκε στο Davos της Ελβετίας στο τέλος Ιανουαρίου, η Deloitte, για τρίτη συνεχή χρονιά, αναδείχθηκε από την Brand Finance ως το πιο ισχυρό και σημαντικότερο σε αξία brand εμπορικών υπηρεσιών στον κόσμο, με την αξία του να αγγίζει τα 27 δις δολάρια και τον δείκτη πιστοληπτικής ικανότητας το ΑΑΑ+.

Η Brand Finance, η κορυφαία εταιρεία συμβούλων εμπορικών σημάτων, εξέδωσε τη λίστα Brand Finance Global 500 2021, κατατάσσοντας την Deloitte ηγέτη της κατηγορίας της για τις εμπορικές υπηρεσίες.

  • Παρά την κρίσιμη χρονιά που πέρασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κλάδος, η εταιρεία συνέχισε τη θετική της ανάπτυξη, βάζοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους και τους πελάτες της, αλλά και αξιοποιώντας το επιχειρηματικό της μοντέλο το οποίο βασίζεται στη στενή συνεργασία και στην από κοινού διαχείριση έργων από τις διαφορετικές ομάδες των επαγγελματιών της.

Η διάκριση αυτή αποτελεί, επίσης, μια κρίσιμη απόδειξη της ακεραιότητας του brand και των ανθρώπων της εταιρείας, ειδικά εν μέσω μίας τόσο πρωτόγνωρης συγκυρίας όσο η παγκόσμια υγειονομική κρίση που βιώνουμε. Κατέδειξε στην πράξη ότι η εταιρεία ανταποκρίθηκε γρήγορα και στρατηγικά στις αλλαγές, δίνοντας προτεραιότητα στους ανθρώπους της, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον και επενδύοντας στους τομείς με τις μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης, όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός, ο κυβερνοχώρος και το cloud.

Σε δηλώσεις του ο CEO της Deloitte Ελλάδος, κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, με αφορμή τη σημαντική αυτή διάκριση, ανέφερε :

  • «Το ότι διατηρήσαμε την πρώτη θέση σε μια χρονιά που βιώσαμε τη χειρότερη παγκόσμια οικονομική και δημόσιας υγείας κρίση της γενιάς μας, αποτελεί απόδειξη της συλλογικής μας ανθεκτικότητας και προσπάθειας. Εδώ και 175 χρόνια -45 στην Ελλάδα- η ανθεκτικότητα και η αντοχή μας στα δύσκολα αποτελούν το σημείο υπεροχής μας, αυτό που μας διαφοροποιεί και μας κάνει να ανταποκρινόμαστε, να προσαρμοζόμαστε και να εξελισσόμαστε σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς και το απροσδόκητο γίνεται ο κανόνας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here