Μη δεσμευτικές προσφορές από 15 εταιρείες, κυρίως από την αλλοδαπή, έχουν κατατεθεί για τους 2 από τους 6 συνολικά πύργους – ψηλά κτήρια ειδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης (μέχρι 200 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας) που θα κατασκευαστούν στην έκταση των 6.200 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

  • Για το project της κατασκευής των δύο πύργων κατοικιών και γραφείων στο Ελληνικό, η Lamda Development να επιδιώκει να δημιουργήσει κοινοπραξίες με τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στη Lamda Development, το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για τους δύο διαγωνισμούς (ένας για τον κάθε πύργο) είναι ικανοποιητικό και ενθαρρυντικό για τη μεγάλη ανάπτυξη.

Μεταξύ των εταιρειών που έχουν προσέλθει περιλαμβάνονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως στον χώρο του real estate, οι οποίες δεν έχουν έως σήμερα παρουσία στην Ελλάδα.

Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από ορισμένες ελληνικές εταιρείες και άλλες ξένες που έχουν επενδύσει ξανά στη χώρα μας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν πριν από το Πάσχα, που είναι φέτος 2 Μαΐου, και αφού προηγουμένως καταρτιστεί shortlist με τη συνδρομή των συμβούλων της Lamda, Deloitte και Savills.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here