Νηνεμία μετά την καταιγίδα, κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η κατάσταση- σε όρους meteo- καθώς στην χθεσινή συνεδρίαση επανήλθαν οι αγοραστές απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος της προσφοράς που βγήκε έως τα 11,87 ευρώ.

Κοινή εκτίμηση πως η συνεδρίαση της Τετάρτης- ειδικών συνθηκών, έτσι όπως εξελίχθηκε με την ανακοίνωση της Κομισιόν- συνέβαλε στο να. ρευστοποιήσουν κυρίως πιο βραχυπρόθεσμοι διαχειριστές- άλλωστε έγραφαν σημαντικές υπεραξίες-σχεδόν 10% από την αρχή του έτους- στην διάρκεια ενός διώρου σχετικής ασάφειας για το τι ακριβώς διαδραματιζόταν.


Ωστόσο, αφ’ ενός η έγκαιρη και αναλυτική απάντηση της διοίκησης της ΔΕΗ αφ’ ετέρου το flash note της Optima Bank συνέτειναν να αμβλυνθούν οι πιέσεις την Τετάρτη.

Ετσι ακολούθησε η εξισορροπητική χθεσινή συνεδρίαση με τις εντολές στο εύρος των 11,87€ έως 12,26€ και τελική τιμή στα 12,04 ευρώ.

Πιθανά η μετοχή να ταλαιπωρηθεί βραχυπρόθεσμα, πλην όμως τόσο τεχνικά όσο επιχειρηματικά/επενδυτικά τα 4,599 δις € της τρέχουσας αποτίμησης είναι deep value σύμφωνα με τον σχεδιασμό της διοίκησης Στάσση.


Και μία λεπτομέρεια που έχει την σημασία της, ακριβώς γιατί καταδεικνύει την αντιδιαστολή της “τότε ΔΕΗ” στην οποία αναφέρεται η  Commission και του νέου διεθνοποιημένου ομίλου PPC…

Στην περίοδο 2013-2019 αναφέρονται οι Βρυξέλλες, όντως πριν τις ευρωεκλογές του 2019 η αποτίμηση της “τότε ΔΕΗ” είχε…εξαερωθεί στα μόλις 390 εκατ. ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ