Μετά το περιστατικό με τη συναυλία του Bryan Adams όπου η εταιρεία “φάντασμα” ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ που πήρε τα χρήματα από τις προπωλήσεις και ανακοίνωσε αδυναμία της να διοργανώσει τη μουσική εκδήλωση, ένα δεύτερο κρούσμα γίνεται γνωστό αυτή τη φορά για τη συναυλία του Jose Carreras.

Η Viva για δεύτερη φορά αναγκάζεται να συνδράμει αποκλειστικά για την διεξαγωγή της εκδήλωσης, παρέχοντας νέα εισιτήρια μηδενικής αξίας στους 3.200 πελάτες που είχαν προμηθευτεί ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους.

Σύμφωνα με τη Viva:

Η τελευταία μεγαλειώδης συναυλία του Jose Carreras θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ με την αποκλειστική συνδρομή της εταιρίας Viva.

Λίγες μέρες μετά τη μοναδική συναυλία του Bryan Adams που πραγματοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη του ομίλου Viva και την οποία απόλαυσαν 10.000 θεατές, η Viva θα πραγματοποιήσει τη συναυλία του μεγάλου Ισπανού τενόρου έχοντας στόχο η περιοδεία του πασίγνωστου καλλιτέχνη, για την οποία έχει ανακοινώσει εξαρχής ότι η Ελλάδα αποτελεί τον τελικό προορισμό, να κλείσει με απόλυτη επιτυχία και να μείνει αξέχαστη στο ελληνικό κοινό.

Τη διοργάνωση των δύο συναυλιών αρχικά είχε αναλάβει η εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ η οποία ως γνωστόν προ ημερών δήλωσε πως λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να τις πραγματοποιήσει και να καλύψει τα σχετικά κόστη, παρακρατώντας ωστόσο παρανόμως τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε εισπράξει από τους καταναλωτές κατά την προπώληση των εισιτηρίων.

H Viva για να αποφύγει την ακύρωση των συναυλιών και την απογοήτευση του κοινού και των καλλιτεχνών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις αναλαμβάνοντας το οικονομικό κόστος και έχοντας στο κομμάτι της διοργάνωσης την υποστήριξη του Ομίλου Gazarte.

Ο Όμιλος Viva θα διαθέσει νέα εισιτήρια μηδενικής αξίας στους 3.200 πελάτες που είχαν προμηθευτεί ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους στα στοιχεία του αρχικού διοργανωτή, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Επίσης η εταιρία έχει ήδη διαθέσει ηλεκτρονικά 2.500 εισιτήρια μηδενικής αξίας με μοναδικό αντίτιμο την οικονομική συνεισφορά των 7€ ως ΔΩΡΕΑ, ποσό το οποίο θα αποδοθεί εξ’ ολοκλήρου στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για να εξυπηρετήσει τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here