Όσοι έτυχε να παραστούν χθες στη συναυλία του Bryan Adams μίλησαν για μια καθ’ όλα οργανωμένη μουσική εκδήλωση.

Το «παρασκήνιο» ωστόσο είναι εντελώς διαφορετικό, αρχής γενομένης από την βαρύτατη καταγγελία της Viva, κατά της διοργανώτριας εταιρείας παραγωγής ArtBG.

Eπί της ουσίας, η Viva καταγγέλλει απάτη εξ μέρους της ArtBG λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποί της άρπαξαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις προπωλήσεις και έφυγαν, αφήνοντας τεράστιο “φέσι” στη Viva η οποία αναγκάστηκε να καλύψει τα έξοδα για να μη χαθεί η αξιοπιστία της.

«Παρά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συναυλίας, η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη. Ωστόσο η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ’ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους του ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία» αναφέρει η ανακοίνωση της Viva, η οποία έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίoν της εταιρείας και συμπληρώνει πως «προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά».

Το banks.com.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η ArtBG που έχει την έδρα της στη Βουλγαρία «φέσωσε» αυτές τις ημέρες το κοινό και άλλων χωρών αλλά και τους ίδιους τους καλλιτέχνες που εκπροσωπούσε.

Το banks.com.gr συνομίλησε με ανθρώπους που παρακολούθησαν τη συναυλία οι οποίοι έκαναν λόγο για μια άρτια οργανωμένη μουσική εκδήλωση, με μοναδική “παραφωνία” το γεγονός ότι δεν υπήρξε έλεγχος των εισιτηρίων τους.

Η συναυλία ξεκίνησε με 25 περίπου λεπτά καθυστέρηση και διήρκησε περί τις 2 ώρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here