Μετά την Χαλκίδα, τη Γλυφάδα και το Ηράκλειο Κρήτης, η Δανέζικη αλυσίδα επιλέγει την Καλλιθέα ως επόμενο σταθμό ανάπτυξης του δικτύου της, φτάνοντας πλέον τα 39 καταστήματα στην Ελλάδα, έχοντας βάλει για τα καλά το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) στη χώρα μας.

Διαβάστε: Η δανέζικη JYSK επεκτείνει το δίκτυό της στην Ελλάδα

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα. Με τα εγκαίνια του καταστήματος της Καλλιθέας η JYSK Ελλάδας βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την επίτευξη αυτού του στόχου.

Με βάση τα παραπάνω η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στην Καλλιθέα αυτό το σημείο έχει βρεθεί, στη Χαροκόπου 87, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης.

Διαβάστε: JYSK: Διευρύνει το δίκτυό της στην ελληνική αγορά η εταιρεία

Οι πελάτες στο νέο κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων σπιτιού και κήπου, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here