Η δανέζικη αλυσίδα επίπλων και οικιακού εξοπλισμού Jysk, επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, ανοίγει το νέο κατάστημα της αλυσίδας στις Τζιτζιφιές με το δίκτυο να αριθμεί πλέον 57 φυσικά καταστήματα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρεία προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της. Παράλληλα λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ η JYSK διαθέτει και εξειδικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της.

Το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα ή και περισσότερα αν βρεθούν τα κατάλληλα σημεία σε πόλεις της περιφέρειας ή δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που δεν διαθέτουν ήδη κατάστημα.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Sandor Szimeiszter, Country Director JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας ανέφερε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο έκλεισε με εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς πετύχαμε ανάπτυξη τζίρου 18% και φτάσαμε τα 97,5 εκατ. ευρώ. Επίσης ανοίξαμε δύο νέα καταστήματα και ανακαινίσαμε άλλα εννέα στο νέο store concept 3.0. Όλα αυτά έγιναν χάρη στην καταπληκτική ομάδα της JYSK Ελλάδας και στην αφοσίωση στους στόχους που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας πάντα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ