Με την προσθήκη της VLORA MARINA, το χαρτοφυλάκιο της D-MARIN διευρύνεται περαιτέρω, φτάνοντας τις 24 μαρίνες

Η D-Marin, ως εταιρεία που διαχειρίζεται κορυφαίες μαρίνες, σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον του ναυτικού τουρισμού στην Αλβανία, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τη Vlora Marina, την πρώτη μαρίνα παγκόσμιας κλάσης της χώρας.

Η Vlora Marina προστίθεται στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο της D-Marin, το οποίο αριθμεί ήδη 23 μαρίνες στη Μεσόγειο και στον Περσικό Κόλπο, αποδεικνύοντας τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία επεκτείνει την παρουσία της σε μία ακόμη χώρα, την ένατη μέχρι σήμερα. Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει στους πελάτες που ταξιδεύουν από τις κοντινές μαρίνες της D-Marin στην Κροατία και στην Κέρκυρα πρόσβαση σε premium υπηρεσίες στην Αλβανία.

Η D-Marin φέρνει στη Vlora Marina την πρωτοποριακή προσέγγισή της σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των μαρίνων, θέτοντας νέα πρότυπα premium εξυπηρέτησης μέσα από μοναδικές εμπειρίες για τους πελάτες και ψηφιακές καινοτομίες.

Η Vlora Marina, η οποία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της κατασκευής, αναμένεται να φέρει επανάσταση στον τουρισμό με σκάφη αναψυχής στην Αλβανία και να λειτουργήσει ως καταλύτης για την ανάπτυξη του ναυτιλιακού κλάδου. Η Vlora Marina θα διαθέτει 438 αγκυροβόλια για ετήσιο ελλιμενισμό σκαφών και superyacht συνολικού μήκους έως 50 μέτρων, παρέχοντας πολυαναμενόμενες premium εγκαταστάσεις στην ακτογραμμή 426 χιλιομέτρων της χώρας.

Εκτός από το ολοκληρωμένο πακέτο premium υπηρεσιών που θα προσφέρει η Vlora Marina, αναμένεται να κατασκευαστεί ένας μεγάλος παραλιακός πεζόδρομος που θα εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας 2 χιλιομέτρων δίπλα στη μαρίνα. Ο παραλιακός αυτός πεζόδρομος θα περιλαμβάνει εστιατόρια και μπαρ κορυφαίας ποιότητας, ένα σπα υψηλών προδιαγραφών, καθώς και πολυτελή καταστήματα λιανικής και εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας. Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν, επίσης, έναν περιορισμένο αριθμό πολυτελών διαμερισμάτων και την κατασκευή πεντάστερων ξενοδοχείων διεθνών προδιαγραφών.

Ο κ. Gyozo Lantos, Διευθυντής Συγχωνεύσεων και Εξαγορών της D-Marin, δήλωσε τα εξής: «Αυτή η στρατηγική συνεργασία με τη Vlora Marina αποτελεί ένα συναρπαστικό βήμα σε μια νέα αγορά. Η D-Marin είναι γνωστή για το πάθος της σε ό,τι αφορά τον τουρισμό με σκάφη αναψυχής στη Μεσόγειο και οι μαρίνες της εταιρείας μας προσφέρουν στους ιδιοκτήτες σκαφών premium υπηρεσίες σε κάθε σκέλος του ταξιδιού τους στην περιοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε πνοή σε αυτόν τον κόμβο ναυτικού τουρισμού υψηλών δυνατοτήτων και έτσι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της πόλης του Vlorë.

Από τις αρχές του 2027 και μετά, οπότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο, οι πελάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στη Vlora Marina την κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης της D-Marin. Το Vlorë είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αλβανίας, βρίσκεται εκεί όπου η Αδριατική συναντά το Ιόνιο και αποτελεί έναν γεμάτο ζωή προορισμό με πλούσιες παραδόσεις.