Το επόμενο βήμα κάνει το payzy by Cosmote, που εισέρχεται στον κόσμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με το νέο mobile app payzy pro.

Το payzy pro δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να προβληθούν σε χιλιάδες payzy χρήστες και να δημιουργήσουν τα δικά τους cashback, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά τους.

Σημαντικά είναι τα οφέλη και για τους χρήστες, που μπορούν να πληρώνουν εύκολα με QR code από το κινητό τους και να απολαμβάνουν καθημερινά αποκλειστικές προσφορές.

Το payzy pro είναι αρχικά διαθέσιμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας συνεχώς νέους συνεργάτες, ενώ αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

  • Καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, ειδών καθημερινής ανάγκης, mini market, ξενοδοχεία, κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, φούρνοι, φαρμακεία, ανθοπωλεία, γυμναστήρια, ακόμα και ταξί, είναι μόνο μερικές μόνο από τις πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο payzy pro.

Με πολλαπλά οφέλη, το payzy pro έρχεται να γίνει σύμμαχος των επιχειρήσεων και να αναβαθμίσει την καθημερινότητά τους.

Είναι η μόνη εφαρμογή για κινητά με την οποία μπορεί μια επιχείρηση να δημιουργήσει το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης με επιστροφές σε ευρώ (cashback) για τους πελάτες της, όπως η ίδια θέλει και ανάλογα με τις ανάγκες της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ