Για προφανείς λόγους και με μεγάλη διακριτικότητα η Cosmote αποφάσισε να αλλάξει …ταχυδρόμο για τη διακίνηση του 30% των λογαριασμών των συνδρομητών της.

Κατόπιν εσωτερικής διαγωνιστικής υπηρεσίας, η Cosmote  κατέληξε στην απόφαση για διακίνηση του 1/3 της αλληλογραφίας για διάστημα 2 ετών (περίπου 6 εκατομμύρια λογαριασμούς σε ετήσια βάση), να χρησιμοποιεί  την ACS συμφερόντων του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα.

Η ACS ενδυναμώνει περαιτέρω την παρουσία της στον ταχυδρομικό κλάδο, δεδομένου ότι διακινεί τους λογαριασμούς κι άλλων τηλεπικοινωνιών και όχι μόνο εταιρειών. Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα τα ετήσια έσοδα των ΕΛΤΑ από αυτή τη δραστηριότητα ήταν κοντά στα 6-8 εκατ. ευρώ, από τα οποία ο Οργανισμός θα χάσει περίπου 3 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απίστευτη ταλαιπωρία στη Νίσυρο. Ο “αντιπρόσωπος” ACS δεν παραδίδει (ποτε δεν παρέδιδε) με αποτελεσμα να κόβονται τηλέφωνα καθως ολοι αιφνιδιαστήκαμε απο αυτην την απροειδοποίητη αλλαγή. Οι λογαριασμοι καθονται στοίβα στο βιβλιοπωλείο του αντιπροσωπου της ACS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here