Η Cosmos Business Systems ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι έλαβε το βραβείο “GreenLake Growth Partner” από την Hewlett Packard Enterprise (HPE) κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης HPE Annual Partner Celebration. Αυτή η διάκριση αναδεικνύει την εξαιρετική αφοσίωση και την αριστεία της εταιρείας μας στον τομέα της υβριδικής cloud τεχνολογίας.

Η Cosmos Business Systems προσφέρει μια εξαιρετικά πρωτοποριακή προσέγγιση στο υβριδικό cloud μέσω των υπηρεσιών HPE GreenLake. Ο συνδυασμός της ευελιξίας και της απλότητας του cloud με τη διαχείριση και τον έλεγχο ενός on-premise περιβάλλοντος, προσφέρει στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Ο κ. Δημήτρης Σουρμελίδης Διευθυντής Πωλήσεων του Ιδιωτικού τομέα δήλωσε:
«Σας ευχαριστούμε για την διάκριση και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Με το Greenlake μπορούμε να συνδυάσουμε τα θετικά από δύο κόσμους, του on-premises Data Center και του Cloud Data Center. Έτσι, έχουμε την επεκτασιμότητα, την υψηλή διαθεσιμότητα, το πολύ χαμηλό κόστος του Cloud και παράλληλα τα θετικά του on-premise Data Denter, δηλαδή data μέσα στην εταιρεία, εύκολο migration και ελεγχόμενο κόστος σε βάθος 5ετίας. Όλα αυτά ταιριάζουν στο DNA ενός παραδοσιακού System Integrator όπως είναι και η Cosmos Business Systems. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα φτιάξουμε νέα πετυχημένα Projects.»

pastedGraphic.png

Από αριστερά: 

Δημήτρης Σουρμελίδης, Private Sector Director της Cosmos Business Systems

Βίκυ Αναλυτή: Partner Business Manager της Hewlett Packard Enterprise

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ