Η Cosmos Business Systems, ηγετική εταιρεία στον τομέα των τεχνολογικών λύσεων και επίσημος Titanium partner της Dell Technologies, συμμετείχε στα Ποσειδώνια 2024, τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου στο Metropolitan Expo Center.

Στην Αίθουσα 3, Περίπτερο 3.525, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες λύσεις της Cosmos Business Systems σε συνεργασία με την Dell Technologies. Οι καινοτόμες προτάσεις που παρουσιάστηκαν περιλάμβαναν συστήματα βασισμένα στο cloud, λύσεις business continuity, λύσεις αυτοματοποίησης με την υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης (AI) και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης δεδομένων. Αυτές οι τεχνολογίες έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τις θαλάσσιες επιχειρήσεις, να ενισχύουν την ασφάλεια και να προάγουν τη βιωσιμότητα.

Η συμμετοχή της Cosmos Business Systems στα Ποσειδώνια 2024 αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία για την παρουσίαση των προηγμένων τεχνολογικών λύσεων που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις μοναδικές προκλήσεις του ναυτιλιακού κλάδου. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πώς οι προσαρμοσμένες λύσεις μας μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα των ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

Εκπρόσωποι της Cosmos Business Systems και της Dell Technologies ήταν στη διάθεση των επισκεπτών για να συζητήσουν το μέλλον της ναυτιλιακής τεχνολογίας και να προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές για την ανάπτυξη και την καινοτομία στον κλάδο.