Επιστροφή σε γνωστά λημέρια για την τ. πρόεδρο του του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Η κυρία. Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου αναλαμβάνει ως General Director Greece – Valuation & Advisory, της C&W Proprius, μέλος της πολυεθνικής Cushman & Wakefield, στην Ελλάδα.

Η κα Τσιτσογιαννοπούλου επανασυνδέεται με την C&W Proprius, στην οποία θα ηγείται του τομέα των εκτιμήσεων και παροχών συμβουλευτικών υπηρεσιών, μετά από την σταδιοδρομία  της στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), έχοντας αναλάβει κορυφαία έργα ιδιωτικοποίησης μεγάλης κλίμακας.

Η κ. Τσιτσογιαννοπούλου έχει εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στον τομέα των Αποτιμήσεων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Έχει υπηρετήσει ως ανώτερο εκτελεστικό στέλεχος, υπεύθυνο για την αποτίμηση και την ανάπτυξη ακινήτων σε πολυεθνικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Αγγλία, Μάλτα, Κύπρος), με κύρια έμφαση σε σύνθετα αναπτυξιακά έργα, σε εταιρείες όπως η Prudential UK, DTZ, Lamda Development, LSH etc.

Κατέχει MSc (Property Investment) και BSc (Property Valuation & Finance) από το City University Business School, καθώς και Diploma (MicroEconomics) από το London School of Economics και Diploma (Βιολί) από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Τον Απρίλιο του 2015 διορίστηκε ως Εντεταλμένη Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ τον Μάιο του 2017 εκλέχτηκε ως Εκτελεστική Πρόεδρος του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ. Η κα Τσιτσογιαννοπούλου είναι επίσης μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ. Είναι ορκωτή εκτιμήτρια (MRICS), πιστοποιημένη από το υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας και εξετάστρια επαγγελματικής επάρκειας του RICS.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η ίδια:

  • «το real estate στην Ελλάδα έχει μπει σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης, με πιο στέρεες βάσεις και θετικές προοπτικές για το μέλλον.
  • Σημαντικές επενδύσεις και νέα μεγάλα έργα αστικής και τουριστικής ανάπτυξης παράλληλα με νέες ευκαιρίες που διαρκώς αναδύονται στην αγορά των ακινήτων, διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο στη χώρα.
  • Ως αποτέλεσμα δημιουργείται μια δυναμική αγορά στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών και των αποτιμήσεων και είναι τιμή και χαρά μου να ενώνω εκ νέου τις δυνάμεις μου με την C&W Proprius και το αξιόλογο δυναμικό της στην Ελλάδα».

Από την πλευρά της, η επικεφαλής της C&W Proprius, κ. Νίκη Σύμπουρα θεωρεί ότι με τη «συνεχή «επένδυση» στους κορυφαίους συνεργάτες σε κάθε τομέα αναπτύσσουμε συνεχώς την βάση των πελατών μας σε μια χρονική στιγμή οπου η αγορά ακινήτων προσελκύει σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here