Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού «Boat International» η Christina O βρίσκεται στο λιμάνι της Νίκαιας στη Γαλλία. Η δε τιμή πώλησής της έχει οριστεί από το πρακτορείο θαλαμηγών «Morley Yachts» στα 90.000.000 ευρώ.

Η θρυλική μηχανοκίνητη θαλαμηγός Christina O, μήκους 99,1 μέτρων, εισήλθε για πρώτη φορά στην ανοικτή αγορά, εκπροσωπούμενη από τον Tim Morley της Morley Yachts.

Αυτό το ιστορικό σκάφος έχει φιλοξενήσει μια επιφανή σειρά προσωπικοτήτων, όπως η Marilyn Monroe, η Elizabeth Taylor, η Grace Kelly, ο Frank Sinatra, η Maria Callas, ο Richard Burton, ο John Wayne, ο Winston Churchill και ο John F. Kennedy. Είναι αξιοσημείωτο ότι το μπαρ της θαλαμηγού είναι κατασκευασμένο από το ξύλο ενός βυθισμένου ισπανικού πλοίου.

Ο Έλληνας εφοπλιστής Αριστοτέλης Ωνάσης, ο δεύτερος σύζυγος της Τζάκι Κένεντι, αγόρασε τη θαλαμηγό σε χαμηλή τιμή και επένδυσε 4.000.000 δολάρια στη μετατροπή της- ένα ποσό που σήμερα θα αντιστοιχούσε σε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια. Ο αρχικός εσωτερικός σχεδιασμός της θαλαμηγού ενορχηστρώθηκε από τον Απόστολο Μολυνδρή, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τη διαχρονική κομψότητα.