Είναι η πρώτη φορά, που η γραμμή μεταξύ του J & I είναι τόσο λεπτή.

“It’s a thin line between love & hate” τραγουδούσε η Chrissie Hynde με τους Pretenders (είχαν προηγηθεί οι The Revelations, οι The Persuaders κ.λ.π) ωστόσο η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών, Paraskevaides και Ioannou έχει φθάσει σε οριακό σημείο, που ορισμένοι μάλιστα τις τελευταίες ημέρες μιλούν για πιθανό “διπλό διαζύγιο”. 

Καταλυτική παράμετρος και αφορμή είναι, κατά γενική εκτίμηση, η υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας όπου σωρεία καταγγελιών προς την πλευρά Παρασκευαϊδη δεν περιποιεί τιμή προς την πλευρά Ιωάννου, με την δεύτερη να φέρεται να εξετάζει, αυτή τη φορά, δραστικές λύσεις.

Η κατάσταση να επιδεινώνεται από τότε που έφυγε από την ζωή ο ιδρυτής της αυτοκρατορίας, Γώγος Παρασκευαίδης.

Ενδο-οικογενειακή κόντρα (Ευθύβουλος, Λεώνη vs Θέλμα, Χριστίνα, Ανδρέας Παπαθωμάς…μύλος)

   Η υπόθεση της Σ. Αραβίας φέρεται να αποτελεί την…σταγόνα, που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Το “πάγωμα” των έργων λόγω έλλειψης ρευστότητας, πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, καταγγελίες από τους εργαζόμενους κ.λ.π, κ.λ.π.

Θα ανεχτεί αυτή τη φορά η πλευρά Ιωάννου να επωμίζεται το βάρος των ευθυνών και των προβλημάτων, που δημιουργεί η άλλη πλευρά;

Θα συνεχίσει να ακολουθεί ημιαυτόνομη πορεία ο Χρήστος Ιωάννου με εντελώς διακριτική την παρουσία του σε έργα στις αγορές του Κατάρ, του Ιράκ, των ΗΑΕ, της Ιορδανίας και του Ομάν. Ή μήπως αυτή την φορά θα κάνει το βήμα παραπέρα…αυτό, που θα φέρει το Ι πέραν της λεπτής γραμμής διαχωρίζοντας το ουσιαστικά από το J

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here