Ουδόλως αιφνιδιάστηκαν οι τακτικοί φίλοι και αναγνώστες  του “Β”. Ιδιαίτερα οι …ωτακουστές των ...”ψιθύρων” δεν θα πρέπει να έχουν παράπονα.
  1.     Θεαματική η αντίδραση για τη μετοχή της Intralot, καθώς με +19,47% έκλεισε στα 0,135 ευρώ, με συναλλαγές 506 χιλιάδων τεμαχίων.
  2.      Η μετοχή της Παπουτσάνης, με +8,82% διαμορφώθηκε στα 2,22 ευρώ με 209 χιλιάδων τεμαχίων, ξεπερνώντας θεαματικά το προηγούμενο υψηλό 52 εβδομάδων, των 2,09 ευρώ.
  3.      Η μετοχή της ΚΡΙ-ΚΡΙ, με νέα άνοδο +2,01% έπιασε το ιστορικό υψηλό, των 6,10 ευρώ.
  4.   Και τέλος “έβγαζε μάτια” (με το συμπάθειο για την έκφραση) η μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή, που με νέα εντυπωσιακή άνοδο +3,21% συνέχισε στα 11,56 ευρώ που αποτελούν δεύτερο συνεχόμενο all time high.
Από τις 4 επισημάνσεις οι 4 επιβεβαιώθηκαν, με το “Β” , να σημειώνει, μόλις χθες και “πως σκαρφαλώνει το αγριοκάτσικο” αλλά και “Τέρνα Ενεργειακή, all time high και ένα χρηματιστηριακό παράδοξο“.
   Αλλά και στις 29 Ιουλίου για “Papoutsanis: Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα turn around stories και τις αμέσως δύο προηγούμενες ημέρες Κάτι θέλει να πει ο Σωκράτης στους μετόχους της Intralot και το “Β” προειδοποιούσε, “η αγορά πίστεψε το μήνυμα Κόκκαλη”.
  • Αυτές τις μέρες της καλοκαιρινής χαλάρωσης καλό είναι να μην χάνετε συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο αλλά και μην την ξεκινάτε χωρίς προηγουμένως να έχετε ενημερωθεί από το www.banks.com.gr
Eιδικά τις ημέρες του Αυγούστου….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here