Σε διαδικασία αναζήτησης χώρων για ανάπτυξη νέων καταστημάτων ανά την Ελλάδα βρίσκεται η δανέζικη εταιρεία ειδών σπιτιού και ύπνου, JYSK, στο πλαίσο του πλάνου για λειτουργία 40 συνολικά καταστημάτων μέχρι το 2020, από 17 σήμερα.

Μάλιστα το 17ο κατάστημα της αλυσίδας ανοίγει την Πέμπτη, 17 Μαΐου, στη Λάρισα, όπου διαθέτει ήδη από το 2015 ένα κατάστημα JYSK αλλά η δανέζικη αλυσίδα  που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα στην Θεσσαλική πόλη.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν δεκαέξι ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα, με πιο πρόσφατο αυτό στις Σέρρες που εγκαινιάστηκε τον προηγούμενο μήνα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει σύμφωνα με την εταιρεία, την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας.

Η Βάσω Γκαλή, Περιφερειακή Διευθύντρια της JYSK, εξηγώντας την στρατηγική  της εταιρείας αναφέρει : «Στη JYSK η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών μας. Επιλέγουμε τα σημεία και τις περιοχές για να ανοίξουμε τα νέα μας καταστήματα με τρόπο ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας να μπορούν να φτάσουν ευκολότερα και γρηγορότερα,  να μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γενικά να βιώσουν μια ευχάριστη εμπειρία αγορών. Η υλοποίηση αυτής της στρατηγικής μας ώθησε να ανοίξουμε και δεύτερο κατάστημα στη Λάρισα προσφέροντας έτσι ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση σε όλους τους κατοίκους της πόλης, σε όποιο σημείο της Λάρισας κι αν διαμένουν».

Σε ό,τι αφορά το νέο κατάστημα JYSK στη Λάρισα, απασχολεί 9 υπαλλήλους, σε χώρο πωλήσεων περίπου 1000 τ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here