Σημαντικές προοπτικές συγκεντρώνει η Ελλάδα ώστε να καταστεί μέσα στην επόμενη δεκαετία βασικός «παίκτης» στην αγορά χώρων ευέλικτης εργασίας.

O διευθύνων σύμβουλος της IWG, κ. Χρήστος Μισαηλίδης, μιλώντας στο συνέδριο Prodexpo, στην ενότητα “Ευέλικτοι χώροι εργασίας και οι επιπτώσεις της ανάπτυξης τους στην αγορά του real estate” επεσήμανε ότι πλέον κινούμαστε σε νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με έρευνες, έως το 2030 η ραγδαία ανάπτυξη και η γενικότερη στροφή στην εργασιακή ευελιξία, θα οδηγήσει το 30% των εργαζομένων των μεγάλων εταιρειών να εργάζεται σε ευέλικτους χώρους εργασίας.

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επενδυτικές ευκαιρίες που δημιουργεί η άνοδος της χρήσης των ευέλικτων χώρων εργασίας καθώς και στην  επίδραση τους στο Commercial Real Estate.

Ο κ. Μισαηλίδης αναφέρθηκε στα σχέδια της IWG για την επόμενη πενταετία, όπου μεταξύ άλλων προβλέπουν στην αύξηση των ευέλικτων χώρων εργασίας στην Αθήνα από εννιά που είναι σήμερα σε τουλάχιστον 60.

  • “Επιδιώκουμε ευελιξία στην εργασία και την δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις στις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε μέσα από ένα ολοκληρωμένο, εξαπλωμένο δίκτυο στην Ελλάδα”.

H εξάπλωση του δικτύου της IWG στην Αθήνα θα συνεχίσει να υλοποιείται μέσω partnerships με τους ιδιοκτήτες, ενώ πανελλαδικά σε όλες τις κεντρικές πόλεις της χώρας μας μέσω ενός μοντέλου franchise, το οποίο θα προσφέρει ευκαιρίες σε επιχειρηματίες όλης τη χώρας να συμπράξουν και να αναπτύξουν  μαζί με την IWG το δικό τους επαγγελματικό κέντρο.

Τα περιθώρια κέρδους της λειτουργίας ενός ευέλικτου χώρου εργασίας επιφέρει σημαντικά οφέλη δια μέσου της σύναψης συμμαχιών σε πολλαπλά επίπεδα” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η IWG ξέρει καλύτερα από τον καθένα να δημιουργεί υπεραξία ανά τετραγωνικό” τόνισε στην ίδια συζήτηση ο Managing Director της Zoia, κ. Σταύρος Τόλιας  μιλώντας για την συνεργασία του με την IWG.

Για την Ελληνική αγορά δήλωσε:

  • “Η αγορά των ευέλικτων χώρων βρίσκεται ακόμη σε νηπιακό στάδιο στην Ελλάδα με ελάχιστους παίκτες. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα στους νέους επιχειρηματίες που θα εισέλθουν στην αγορά αυτή να αναπτυχθούν γρήγορα , ενσωματώνοντας την διεθνή εμπειρία ώστε να αποφευχθούν λάθη που έχουν γίνει διεθνώς προσφέροντας υπεραξία σε όλους τους εμπλεκόμενους. ”

Ο Country Director της Canon, κ. Σωτήρης Παπαχριστόπουλος με την σειρά του τόνισε

  • Το μέλλον ανήκει στους ευέλικτους χώρους εργασίας και η IWG αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο στο Flexible Workplace ! Παρέχει τεχνολογία, υπηρεσίες και ένα business περιβάλλον το οποίο δίνει την δυνατότητα στους εργαζόμενους να δουλεύουν με ουσιαστικό τρόπο προσφέροντας κέρδος στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έως και 30% και εξοικονόμηση χρόνου έως και 20%”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here