Διψήφια ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της κατά 15% αναμένει η διοίκηση της Χήτος ΑΒΕΕ για το 2018, με βάση νέες συνεργασίες που έχουν επιτευχθεί τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Ήδη στο πρώτο πεντάμηνο του έτους, η εταιρεία που παράγει το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, παρουσίασε ισχυρή ανάπτυξη μεγεθών. H εταιρεία ενίσχυσε σημαντικά τις πωλήσεις της το 5μηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2018 με μερίδιο αγοράς 23,1% σε όγκο, εξέλιξη που αποδίδεται στην σταθερή εμπορική στρατηγική που ακολουθεί, των προωθητικών ενεργειών, καθώς και σημαντικών συνεργασιών που επετεύχθησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για το 2017 τα έσοδά της Χήτος ΑΒΕΕ ανήλθαν σε 48,4 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 11,2% σε ποσοστό και 4,9 εκατ. ευρώ σε αξία, από την προηγούμενη χρονιά.

Η διοίκηση της Χήτος ΑΒΕΕ εκτιμά ότι αξιοποίησε αποτελεσματικά την υλοποίηση των νέων επενδύσεων, ενώ σημείωσε κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ύψους 8,2 εκατ. ευρώ, έναντι αντίστοιχων κερδών 6,2 εκατ. ευρώ έναν χρόνο πριν, αυξημένα κατά 30% σε ποσοστό και 2 εκατ. ευρώ σε αξία, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε νέες προσλήψεις, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ξεπερνούν σήμερα τους 350. Σημειώνεται ότι η διοίκηση της εταιρείας ασκείται σήμερα από τον κ. Νίκο Χήτο στην θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου και τους κ.κ. Γιάννη και Βασίλη Χήτο στη θέση των δύο αντιπροέδρων της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here