Η κ. Χαρίκλεια Απαλαγάκη, Γενική Γραμματέας, Ελληνική Ένωση Τραπεζών θα απευθύνει θεσμικό χαιρετισμό στο NPL SUMMIT 2018, «Κόκκινα Δάνεια – Ανοίγματα & Κοινωνία» που πραγματοποιείται αύριο, 29 Νοεμβρίου 2018, στο Divani Apollon Palace & Thalasso και διοργανώνεται από την Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Το συνέδριο φιλοδοξεί να αποδείξει ότι η ορθολογική διαχείριση των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων θα αποφέρει άμεσα οφέλη στην κοινωνία, θα δημιουργήσει σταθερές και βιώσιμες θέσεις εργασίας, θα απελευθερώσει πακτωλό κεφαλαίων τόσο από τραπεζικά ιδρύματα της χώρας όσο και από τους χρηματοπιστωτικούς γίγαντες του εξωτερικού που εξειδικεύονται σ’ αυτή τη δραστηριότητα.

Η κα Απαλαγάκη Χαρούλα, είναι από το 2004 Καθηγήτρια του Αστικού Δικονομικού Δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (στο οποίο υπηρετεί από το 1982) και από την 1.3.2017 Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Είναι επίσης Δικηγόρος – Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και διαθέτει εξειδίκευση στο Αστικό, στο Αστικό Δικονομικό, και στο Τραπεζικό Δίκαιο. Έχει ήδη συμμετάσχει σε πολλές σχετικές Νομοπαρασκευαστικές Επιτροπές, και σε πολλά διεθνή Συνέδρια, ιδίως σε ζητήματα Δικονομικού και Τραπεζικού Δικαίου. Διαθέτει, επίσης, δικαστηριακή εμπειρία, ιδίως στα Ανώτατα Δικαστήρια. Εργάστηκε από το 2001 έως και το 2016 στην Τράπεζα Πειραιώς, και υπήρξε Μέλος του ΔΣ αυτής από το 2006 έως 28.2.2017.

Έχει συγγράψει αρκετά έργα (μονογραφίες, ερμηνείες, μελέτες), στην ελληνική και αγγλική γλώσσα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here