Τις διεργασίες γύρω από τις συζητήσεις για τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, τα οποία και θα κρίνουν εν πολλοίς και το καθεστώς που θα έχει η Ελλάδα μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος προσαρμογής παρακολουθεί και το Χρηματιστήριο Αθηνών κρατώντας θετική στάση.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει κέρδη 0,56% στις 810,83 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 2,71 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 2,3 εκατ. τεμάχια. Άνοδο 0,33% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.082,98 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει κέρδη 1,81% στις 845,81 μονάδες.

Στο ταμπλό τώρα, ο τραπεζικός κλάδος στηρίζει τη θετική κίνηση, με τις Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, αλλά και ΑΔΜΗΕ και Aegean να σημειώνουν κέρδη που ξεπερνούν το 1%, ενώ ήπια ανοδικά κινούνται οι Τιτάν, ΟΛΠ, Μυτιληναίος, ΔΕΗ, Βιοχαλκο, Σαράντης, Λάμδα και ΟΠΑΠ.

Στον αντίποδα, η Folli Follie εξακολουθεί και σήμερα να δέχεται πιέσεις καταγράφοντας απώλειες 1,41%, ενώ ήπια πτωτικά κινούνται οι ΕΧΑΕ, ΓΕΚ Τέρνα, Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΕΕ, Grivalia, Motor Oil, Jumbo, ΕΥΔΑΠ και ΟΤΕ. Χωρίς μεταβολή και η Τέρνα Ενεργειακή.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here