Η επιφυλακτικότητα για την πορεία της 4ης αξιολόγησης αλλά και η αβεβαιότητα για συγκεκριμένες ανησυχίες συντελούν για μια ακόμη ημέρα στις πτωτικές τάσεις που καταγράφει το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,47% στις 812,12 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 12,8 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 7,2 εκατ. τεμάχια. Απώλειες 0,17% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.134,90 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει πτώση 1,25% στις 972,56 μονάδες.

Η Folli Follie σημειώνει απώλειες 7,76%, μιας και αφαιρέθηκε από τον δείκτη MSCI Greece, με την Πειραιώς να ακολουθεί με -3,48% και τις Grivalia και Motor Oil να είναι στο -2,05% και στο -2,13% αντίστοιχα. Άνω του 1% είναι η πτώση σε Ελληνικά Πετρέλαια, Εθνική, ΕΧΑΕ και Eurobank.

Ήπια πτωτικά κινούνται οι Τιτάν, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΠ, Σαράντης, Jumbo, ΑΔΜΗΕ, Alpha Bank, Μυτιληναίος και Βιοχαλκο, ενώ στον αντίποδα, ήπια ανοδικά κινούνται οι ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Aegean, Τέρνα Ενεργειακή και Λάμδα. Η ΓΕΚ Τέρνα κερδίζει 1,97%, ενώ άνω του 2% είναι τα κέρδη σε ΕΕΕ και ΔΕΗ.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here