Μολονότι το Χ.Α ξεκίνησε τις συναλλαγές με ανοδικές διαθέσεις έως το +0,75%, μετά τη πρώτη μισή ώρα το κλίμα επιδεινώθηκε, με τον Γενικό Δείκτη να χάνει και τις 800 μονάδες.

Ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 2,17% στις 793,16 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 16 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 13 εκατ. τεμάχια. Πτώση 1,61% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.070,08 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει απώλειες 2,90% στις 912,52 μονάδες.

Εναλλαγές πρόσημου και έντονη μεταβλητότητα είναι τα κύρια στοιχεία που επικρατούν στο ταμπλό του Χ.Α, με τη συμπεριφορά της Folli Follie να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η μετοχή αν και άρχισε κινούμενη ακόμη και στο +1,73%, αυτήν την ώρα οι απώλειες της ξεπερνούν το 13%, με την αγορά να προσπαθεί να αφομοιώσει αφενός την ανακοίνωση του ομίλου για αγορά ιδίων μετοχών και αφετέρου τη νέα ανακοίνωση του fund Quintessential, ότι εξετάζει τα στοιχεία της εταιρείας.

Στο ταμπλό τώρα, εκτός της Folli Follie, η μετοχή της ΔΕΗ από το πρωινό +3,74% αυτήν την ώρα χάνει 6,87%, με την Πειραιώς, την ΓΕΚ Τέρνα και τον ΑΔΜΗΕ να καταγράφουν απώλειες άνω του 3%. Άνω του 2% είναι οι απώλειες σε Βιοχάλκο, Τέρνα Ενεργειακή, Λάμδα, Alpha Bank και Eurobank, ενώ άνω του 1% είναι η πτώση σε Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΧΑΕ, Μυτιληναίος.

Ήπια πτωτικά κινούνται οι ΕΕΕ, ΟΤΕ, Τιτάν, ΟΛΠ, Jumbo και ΟΠΑΠ, ενώ στον αντίποδα, ήπια ανοδικά κινούνται οι Σαράντης, Aegean, Motor Oil και Grivalia.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here