Όπως εσείς, έτσι και το αυτοκίνητό σας αυτό το καλοκαίρι, χρειάζεται την απόλυτη φροντίδα των …ειδικών της …ομορφιάς και της λάμψης.

H εταιρεία Cityzen Parking & Services δημιούργησε μια νέα καινοτόμο υπηρεσία που την ονομάσαμε Car Spa, δηλαδή μια πολυτελή αλλά οικονομική, ολοκληρωτική αλλά και σύντομη, περιποίηση του αυτοκινήτου σας, την ώρα που εσείς απλώς το παρκάρετε σ’ έναν από τους σταθμούς της Cityzen για να κάνετε τις δουλειές σας.
Η διαδικασία είναι απλή:

Κλείνετε ένα ραντεβού μαζί μας, την ημέρα που σχεδιάζετε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας για μερικές ώρες σ’ έναν από τους σταθμούς μας:

  • Στα δικαστήρια της ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
  • Στο ΑΙΘΡΙΟ του Αμαρουσίου
  • Στην οδό ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΙΑΣ στο Μαρούσι
  • Στον σταθμό ΩΚΕΑΝΟΣ (Μιχαλακοπούλου και Δημητρέσα 12)
  • Στην οδό ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 10
  • Στον ΠΥΡΓΟ Αθηνών (Αγίου Ανδρέου 3-5)
  • Στην οδό ΤΥΔΕΩΣ 15-17

 

Εμείς φροντίζουμε να σας περιμένουμε, ακριβώς την ώρα που θα έρθετε και -μέχρι να επιστρέψετε – έχουμε φροντίσει να πλυθεί το αυτοκίνητό σας (μέσα – έξω) , να έχουμε κάνει έναν πλήρη βιολογικό καθαρισμό (εφόσον το επιθυμείτε), να έχουμε ολοκληρώσει την απεντόμωση των προφυλακτήρων και να έχουμε αρωματίσει το κλιματιστικό του οχήματός σας.

Όλα αυτά σε μια εξαιρετικά φιλική τιμή προσφοράς που καλύπτει όχι μόνον τη στάθμευση του αυτοκινήτου αλλά την πλήρη περιποίηση στα …car spa Cityzen Parking από το εξειδικευμένο, εμπειρότατο προσωπικό μας που ξέρει τι ακριβώς χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.

Η Cityzen Parking & Services είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία parking στην Ελλάδα με δική της mobile εφαρμογή, συμβατή με Android και iOs, μέσα από την οποία μπορείς να προαγοράσεις  θέση στάθμευσης, μόνο με μερικά clicks εξασφαλίζοντας 20% έκπτωση.

Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα ενημέρωσης για το υπόλοιπο του προαγορασμένου χρόνου στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο.

Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες τις πληροφορίες που αφορούν κάθε σταθμόCityzen όπως τον τιμοκατάλογο, το ωράριο και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορεί να βρει σε κάθε έναν από τους χώρους εξυπηρέτησης οδηγών.

Για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε σταθμό, ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα πλοήγησης και να ενημερωθεί για την κίνηση στους δρόμους, επιλέγοντας τη γρηγορότερη διαδρομή, κερδίζοντας χρόνο στην καθημερινότητα του.

Επιπλέον μέσω του Cityzen app παρέχεται η υπηρεσία zenParking.

Η καινοτομική υπηρεσία της Cityzen, που μπορείς να εξοφλήσεις το σύνολο της παραμονής σου μέσα από το κινητό σου με έκπτωση 20%, λίγο πριν την έξοδο από το χώρο στάθμευσης, ακόμη και εάν δεν έχεις προαγοράσει χρόνο στάθμευσης.
Χωρίς μετρητά, Χωρίς αναμονή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here