Νεοφυείς επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους και Επενδυτές δηλώνοντας συμμετοχή στο ολοήμερο Business Angels Forum V (@ Facebook Page: Business Angels Forum) που συνδιοργανώνεται από την Ατλαντίς Συμβουλευτική, το Innovation Farm και το OK!Thess, και θα πραγματοποιηθεί την 26η Απριλίου 2018, στις εγκαταστάσεις του OK!Thess στην Θεσσαλονίκη.

Το Business Angels Forum V αποτελεί τη φυσική συνέχεια τεσσάρων προηγούμενων Business Angels Forums που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και λαμβάνουν χώρα από το 2015 ενώ φιλοξένησαν συνολικά 62 νεοφυείς ομάδες. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Business Angels Forums έχουν χρηματοδοτηθεί άμεσα μέχρι σήμερα 5 επιχειρήσεις ενώ νέες επενδύσεις είναι υπό διαπραγμάτευση σε επίπεδο “2nd Dates”. Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με τα προηγούμενα Business Angels Forums στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.adrionban.gr/?business-angels-forums .

Το Business Angels Forum V απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που αναζητούν χρηματοδότηση καθώς και σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους/ Επενδυτές που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε σχετικές επενδύσεις. Βασικός στόχος του forum είναι η παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων των ομάδων μπροστά στους επενδυτές για 8 λεπτά και κατόπιν απαντήσεις σε ερωτήσεις των επενδυτών για 7 λεπτά. Στόχος είναι η άμεση πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, η οποία κυμαίνεται συνήθως από 20.000€ έως 500.000€.

Η παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων στους Επιχειρηματικούς Αγγέλους/ Επενδυτές θα λάβει χώρα ως ένα pitching event, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξει παρουσίαση των πιο ολοκληρωμένων επιχειρηματικών προτάσεων που θα επιλεγούν για το σκοπό αυτό. Σε όλες τις υποψήφιες ομάδες θα δοθεί συμβουλευτική υποστήριξη πριν και μετά το Forum καθώς και αναφορά αξιολόγησης που θα στηρίζεται στην ανάδραση των μελών της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από εκπροσώπους όλων των θεσμικών επενδυτών της Ελλάδος. Οι επενδυτές αποτελούνται τόσο από Επιχειρηματικούς Αγγέλους του ADRION BAN και από εκπροσώπους των Ελλήνων θεσμικών επενδυτών (EQUI/ Jeremy Funds).

Οι υποψήφιες ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Business Angels Forum V καλούνται να υποβάλουν έως τις 15 Απριλίου το σχετικό Pitch Deck παρουσίασης του επιχειρηματικού σχεδίου (ppt) έως 15 διαφάνειες, τα financials (excel) και ένα μονοσέλιδο

executive summary, όλα στην αγγλική γλώσσα. Η αποστολή των απαιτούμενων αρχείων θα γίνει στη διεύθυνση dimou@atlantisresearch.gr και η ανακοίνωση των τελικών συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες νεοφυείς ομάδες, επιχειρήσεις καθώς και τυχόν νέοι ενδιαφερόμενοι Επιχειρηματικοί Άγγελοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την κα. Δήμου Ηλιάννα στο τηλέφωνο 2310 531000 (εσωτερικό 100) ή στη διεύθυνση dimou@atlantisresearch.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here