Το δεύτερο υποκατάστημα της αλυσίδας Burger King στην Ελλάδα, μετά από το αντίστοιχο που άνοιξε στο αεροδρόμιο της Ρόδου το καλοκαίρι, πρόκειται να ανοίξει σύντομα μέσα στους χώρους αναμονής επιβατών στο αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η Burger King, που ιδρύθηκε το 1954, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα χάμπουργκερ γρήγορου φαγητού στον κόσμο, που λειτουργεί σε περίπου 12.400 τοποθεσίες που εξυπηρετούν πάνω από 11 εκατομμύρια επισκέπτες σε 79 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου άνοιξε το πρώτο κατάστημα Burger King στην Ελλάδα μέσω της SSP Eastern Europe & Middle East σε συμφωνία με την Fraport Greece και όχι απευθείας από την αμερικανική εταιρεία εστίασης.

Οι δυο όμιλοι εκτιμούν πως είναι δυνατή η περεταίρω επέκταση και σε άλλα ελληνικά αεροδρόμια σύντομα. Η Fraport Greece χαρακτηρίζει την κίνηση ως μέρος των στρατηγικών της προτεραιοτήτων για την εμπορική αναβάθμιση των 14 αεροδρομίων.

Έχει δε δρομολογήσει την προσέλκυση περισσότερων ελληνικών καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένων brands. Να σημειωθεί ότι η συνεργασία της Fraport Greece με την SSP ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα Starbucks στο αεροδρόμιο της Ρόδου καθώς και το φημισμένο Uppercrust στα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Ζακύνθου.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here