Οι Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε., και η Bureau Veritas (BV), παγκόσμιος ηγέτης στους ελέγχους, τις επιθεωρήσεις και τις πιστοποιήσεις, συνεργάστηκαν ώστε τα Ποσειδώνια 2022, να πιστοποιηθεί ως η πρώτη βιώσιμη έκθεση στην Ελλάδα.

Με την υποστήριξη της Bureau Veritas, τα Ποσειδώνια 2022 έλαβαν την πιστοποίηση ISO 20121 και καθίστανται η πρώτη ναυτιλιακή έκθεση που πιστοποιεί τη δέσμευση του εκθεσιακού κλάδου στη διοργάνωση βιώσιμων εκδηλώσεων. Το ISO 20121 είναι ένα διεθνές πρότυπο που παρέχει καθοδήγηση και βέλτιστες πρακτικές για τη διαχείριση μιας εκδήλωσης και τον έλεγχο των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεών της.

Η Bureau Veritas αξιολόγησε επιτυχώς το σύστημα διαχείρισης της εκδήλωσης των Ποσειδωνίων σύμφωνα με τον κύριο στόχο του ISO 20121: ισορροπημένη προσέγγιση και απόδοση στην οικονομική δραστηριότητα, την περιβαλλοντική ευθύνη και την κοινωνική πρόοδο.

Τόσο τα διδάγματα από την κρίση της πανδημίας όσο και η εισαγωγή νέων πολιτικών βιωσιμότητας και νομικών απαιτήσεων, έδωσαν ώθηση στη δέσμευση των Ποσειδωνίων να ενσωματώσει πτυχές βιωσιμότητας κατά τα στάδια σχεδιασμού και υλοποίησης των Ποσειδωνίων 2022.

Περισσότερα στο skipperondeck.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here