Η Celestyal διακρίθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά στα Tourism Awards 2023, αποσπώντας τέσσερα βραβεία, 1 Χρυσό, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα.

H εταιρεία διακρίθηκε με χρυσό βραβείο, στην κατηγορία «Δημοσιογραφικά ταξίδια και Ταξίδια Εξοικείωσης» για δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες, επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού, καθώς και για πρόσωπα ειδικού ενδιαφέροντος και υψηλής επιρροής, συστήνοντας στη διεθνή τουριστική αγορά τους προορισμούς, παρουσιάζοντας τον ελληνικό πολιτισμό, αναδεικνύοντας την ελληνική γαστρονομία με αποτέλεσμα την προώθηση και ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα.

Παράλληλα, η Celestyal επιβραβεύτηκε με το ασημένιο βραβείο, Silver Award, στην κατηγορία «Διαφημιστική καμπάνια – Δημοσιογραφική Προβολή». Η εταιρεία λειτούργησε ως κόμβος περιεχομένου, με το οποίο τροφοδότησε το κοινό της σε πληθώρα αγορών μέσα από πρόγραμμα επικοινωνιακών δράσεων και πρωτοβουλιών.

Επιπλέον, αναγνωρίστηκε με δύο (2) Χάλκινα βραβεία, Bronze Awards, στην κατηγορία «Multichannel Marketing» για τη νέα πολυεπίπεδη στρατηγική μάρκετινγκ που σχεδίασε για το 2022 και για τις πρωτοβουλίες της στην κατηγορία «Εμπλουτισμός του Ελληνικού Τουριστικού Προιόντος».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή για τις διακρίσεις μας στα Tourism Awards 2023. Λαμβάνουμε επάξια αυτήν την αναγνώριση ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της ομαδικής προσπάθειας και της αφοσίωσής μας για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη της ελληνικής κρουαζιέρας και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προιόντος. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών για τους επιβάτες μας, καλύπτοντας την επιθυμία τους να ‘ταξιδεύσουν’ πιο μακριά και φέρνοντας τους ακόμα πιο κοντά στους προορισμούς που επισκεπτόμαστε.»δήλωσε ο κ. Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal.

Tα βραβεία Tourism Awards 2023, διοργανώθηκαν από τον εκδοτικό όμιλο Boussias και γιορτάστηκαν με στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα με προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα.