Ολοένα και περισσότερο, οι ταξιδιώτες δείχνουν να επιλέγουν για τη διαμονή τους ένα και μόνο μέρος, εξαιτίας και των κινδύνων της πανδημίας όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ταξιδιών Booking.com.

Και αυτή η προσέγγιση παρέχει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βιώσουν τους προορισμούς τους με έναν εντελώς νέο τρόπο. Η ζήτηση των ταξιδιωτών φαίνεται να εξελίσσεται με αυτόν τον τρόπο καθώς και η απομακρυσμένη εργασία έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό ο νέος κανόνας.

Νέα τιμολογιακή πολιτική σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση

Σε απάντηση στην αναδυόμενη τάση, η Booking.com, σύμφωνα με το tourismtoday.gr εισήγαγε πρόσφατα έναν εύκολο τρόπο για τους συνεργάτες ακινήτων – από ξενοδοχεία έως ενοικιάσεις σπιτιών ή διαμερισμάτων, εφαρμόζοντας νέα τιμολογιακή πολιτική σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.

Η έρευνα των χρηστών της Booking.com έδειξε ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι ταξιδιώτες αναψυχής επιλέγουν μεγαλύτερες διαμονές είναι ότι τους προσφέρουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Και να απολαύσουν την ηρεμία σε μια ασφαλή, άνετη τοποθεσία.

Οι φιλοξενούμενοι μεγαλύτερης διάρκειας αναζητούν ιδιωτικότητα σε χώρο με ανέσεις. Αναζητούν ένα ιδανικό σπίτι μακριά από το σπίτι τους.

Παράλληλα με το λανσάρισμα των νέων επιλογών εβδομαδιαίας και μηνιαίας τιμής, η Booking.com απλοποίησε επίσης την διαδικτυακή εμπειρία αναζήτησης των χρηστών της.
Εισάγοντας φίλτρα, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να περιορίσουν τα αποτελέσματα σε καταλύματα του γούστου τους.

Ακίνητα με βελτιωμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, ή εκείνα που προσφέρουν αποκλειστικούς χώρους εργασίας. Όλα ως απάντηση στις νέες προσδοκίες των ταξιδιωτών εν μέσω της πανδημίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here