Η Bold Logistics είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη μεταφορική στην Ελλάδα. Μετρά μόλις έναν χρόνο δράσης όμως τα αποτελέσματα είναι ήδη σημαντικά.

Η συγκέντρωση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα είναι ένα πρόβλημα το οποίο μεγαλώνει συνεχώς και εμείς καλούμαστε να βρούμε λύσεις. Μέσα από αυτό το πρόβλημα γεννήθηκε η ιδέα της Bold. Με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα κατά τη διάρκεια όλου του κύκλου των εργασιών είναι η απάντηση στην ατμοσφαιρική ρύπανση, την ηχορύπανση αλλά και στην κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Ηλεκτροκίνητος Στόλος Διανομών Προϊόντων

Μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας έχει διπλασιάσει τον στόλο της έχοντας ήδη 12 οχήματα και αναμένονται νέες προσθήκες. Τα οχήματα της χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των διανομών (απόσταση, χωρητικότητα, μέγεθος, ψύξη). Οι 3 κατηγορίες είναι τα microvehicles, τα mid-range van και τα long-range van. Έχοντας μια ακτίνα δράσης που καλύπτει όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής η Βold επιλέγει τα οχήματα που θα χρησιμοποιήσει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε δρομολογίου.

Ανάπτυξη του πρώτου UCC στο κέντρο της Αθήνας

Η Bold Logistics από την πρώτη μέρα λειτουργίας είχε δεσμευτεί για την δημιουργία ενός City Logistics Center που θα εξυπηρετεί την προσωρινή αποθήκευση έτοιμων παραγγελιών προς διανομή. Αυτή η δέσμευση είναι πλέον πραγματικότητα. Στην Λεωφόρο Αθηνών υπάρχει πλέον το πρώτο UCC που διευκολύνει την αποθήκευση των έτοιμων παραγγελιών, είτε ψυχρών είτε ξηρών.

Μέσα από τις διανομές του πρώτου 12μηνου η Bold έχει εξασφαλίσει την δεντροφύτευση 150 δέντρων για λογαριασμό των πελατών της σε συνεργασία με την We4all. Η μηνιαία διακίνιση κιβωτίων έχει φτάσει τις 9.500 και εξυπηρετεί εταιρείες οι οποίες τροφοδοτούν σημεία HORECA, BARECA, Super market, φαρμακεία, νοσοκομεία, καθώς και τη μικρή λιανική. Με ένα σταθερό κόστος ανά κιβώτιο, ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική και μια υπηρεσία υψηλού επιπέδου, συνεχίζει να αναπτύσσεται σταθερά και να δίνει πολυεπίπεδες λύσεις στους συνεργάτες της αλλά και στα περιβαλλοντικά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά.