Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε χώρα η παρουσίαση της νέας εμβληματικής BMW i7 από την Σφακιανάκης ΑΕ. 

Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 που συνδυάζει την πολυτέλεια και την ψυχαγωγία ήρθε για να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες οδήγησης.

Ένα μοντέλο που σχεδιάστηκε για να κινεί σώμα, καρδιά και μυαλό- προσφέροντας στον οδηγό την απόλυτη αίσθηση τελειότητας. 

Η BMW Σφακιανάκης οργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά για να παρουσιάσει το εντυπωσιακό μοντέλο, δημιουργώντας ένα υψηλής αισθητικής Closed Room που θύμιζε ένα σύγχρονο χώρο τέχνης και βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών της.
Έχοντας ως στόχο την προβολή της σύμπραξης τέχνης και καινοτομίας ο χώρος φιλοξενούσε το έργο τέχνης Standing Figures του Sean Henry, ο οποίος είναι ίσως ο σημαντικότερος εν ζωή εκπρόσωπος της ρεαλιστικής γλυπτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και το BMW i7, την επιτομή της καινοτομίας στην αυτοκίνηση. 

Εμβληματικές μουσικές επιλογές με κυρίαρχες αυτές των Βαγγέλη Παπαθανασίου, του Ennio Morricone αλλά και του Hans Zimmer*, στενού συνεργάτη του BMW Group και πολυβραβευμένου μουσικού, ολοκλήρωναν την αίσθηση αβίαστης υπεροχής που απέπνεαν τα έργα τέχνης αλλά κι αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η BMW i7. 

Θέτοντας ως βάση ότι ζούμε σε μια εποχή που η καινοτομία είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε αλλαγή, μια εποχή που οι φωτεινές ιδέες και οι άνθρωποι έχουν τον κεντρικό ρόλο, υλοποιήθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση που επισκέφθηκαν πολλοί πελάτες της εταιρείας. 

Η BMW Σφακιανάκης με τη γνώση της ιστορίας της, εδραίωσε ακόμα μια φορά την θέση της ως ηγέτης στην πολυτελή καινοτόμο αυτοκίνηση. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ