Ο όμιλος BFF Banking Group, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών για τους προμηθευτές των τομέων της ευρωπαϊκής υγειονομικής περίθαλψης και της Δημόσιας Διοίκησης, συμμετείχε στο 18o Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών που οργάνωσε η KPMG με τίτλο «Managing the asset of trust».

Σύμφωνα με τον Michele Antognoli, Αντιπρόεδρο των Διεθνών Αγορών του Ομίλου BFF Banking Group«το Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να αλληλεπιδράσει κανείς με κορυφαία στελέχη σχετικά με τις προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας. Ο Όμιλος BFF Banking Group ως ο μεγαλύτερος αγοραστής  επιχειρηματικών απαιτήσεων του δημόσιου τομέα στην Ευρώπη και μοναδικός φορέας στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προσωποποιημένες και καινοτόμες λύσεις για τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τους προμηθευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της Δημόσιας Διοίκησης ».

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 CFO, το Συνέδριο έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συζητήσουν και να ακούσουν τους διεθνείς ομιλητές, τους επιχειρηματίες και τους εκπροσώπους των θεσμικών οργάνων σε επίκαιρα θέματα που αφορούν την επιχείρησή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here