Η BayWa r.e. σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές BYD, Fronius, Tigo και novotegra, με τους οποίους συνεργάζεται παγκοσμίως, συνδιοργανώνει στις 16 Μαΐου στο NJV Athens Plaza τεχνική παρουσίαση με έμφαση σε νέα προϊόντα και ειδικές προσφορές.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι προϊοντικές κατηγορίες των μπαταριών BYD, μετατροπέων Fronius, optimizers Tigo καθώς και τα συστήματα στήριξης novotegra.

Σημαντικές ευκαιρίες για εγκαταστάτες θα αποτελέσουν και οι νέες εμπορικές προσφορές που θα παρουσιαστούν στις μπαταρίες BYD καθώς και στους μετατροπείς της Fronius!

Ειδικότερα, η νέα προσφορά της BYD αποκλειστικά για τις μπαταρίες HVM, προσφέρει στους εγκαταστάτες την ευκαιρία να αποκτήσουν έκπτωση αξίας 100€ για κάθε HVM module, συμμετέχοντας στην καλοκαιρινή προσφορά της “ΒΥD PowerUp“.  

Με τη νέα προσφορά της Fronius θα μπορεί ο εγκαταστάτης να κερδίσει έκπτωση έως και 590€ για τους μετατροπείς Fronius Snap  inverters Primo, Symo, Symo Advanced και ECO, καθώς και έκπτωση έως και 650€ για τη σειρά των υβριδικών μονοφασικών μετατροπέων Fronius Primo GEN24 PLUS.

Οι παραπάνω προσφορές του ισχυρού διεθνώς διδύμου μπαταριών της BYD και μετατροπέων της Fronius θα τρέχουν παράλληλα και θα είναι σε ισχύ από 1η Μαΐου έως και 31 Ιουλίου 2024.

Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν στην εκδήλωση της BayWa r.e. στην οποία μπορούν να συμμετέχουν εγκαταστάτες και εκπρόσωποι τεχνικών εταιρειών, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις τελευταίες εξελίξεις στη μετάβαση από το net metering στο net billing.

Σύνδεσμος για εγγραφές: https://bit.ly/3WdKKTT

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

10:00-17:00

ΝJV Athens Plaza (Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2, Πλατεία Συντάγματος, 10564, Αθήνα)

Αίθουσα Pacific I

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ