Η ProntoPegno Ενέχυρο Αγορά Χρυσού, εταιρεία που ανήκει στον ιταλικό Όμιλο Banca Sistema και δραστηριοποιείται στην αγορά ενεχυροδανεισμού στην Ελλάδα, γιορτάζει τον πρώτο χρόνο δραστηριότητάς της στη χώρα μας. Η εταιρεία, με έδρα στην οδό Σόλωνος 75 στην Αθήνα, κατέγραψε σημαντικά αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο δραστηριοποίησής της, εδραιώνοντας τη θέση της στην ελληνική αγορά. 

Η ProntoPegno Ενέχυρο Αγορά Χρυσού έχει αναδειχθεί σε έναν έμπιστο και αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών, ο οποίος μπορεί να ικανοποιήσει τις προσωρινές ανάγκες ρευστότητας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του υποκαταστήματος στην Ελλάδα, η εταιρεία δέχθηκε πάνω από 2.000 αιτήματα για επικοινωνία και πληροφορίες, που προέκυψαν τόσο από επικοινωνιακές δραστηριότητες όσο και από παροτρύνσεις ικανοποιημένων πελατών σε γνωστούς και φίλους. 

Από την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος στην Ελλάδα έχουν πραγματοποιηθεί πιστώσεις αξίας άνω των 200.000 ευρώ για 650 συμφωνίες. Μεταξύ των πολύτιμων αντικειμένων που παραχωρήθηκαν για τη χορήγηση πίστωσης, η πλειονότητα αφορούσε κοσμήματα και πολύτιμα μέταλλα σε ποσοστό 56%, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν επώνυμα ρολόγια σε ποσοστό 35% και χρυσές λίρες σε ποσοστό 9%. Η εταιρεία, με την είσοδό της στην ελληνική αγορά ενεχυροδανειστηρίων, κάλυψε ένα σημαντικό κενό που δημιουργήθηκε από τη διακοπή δραστηριοποίησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων και της Eurobank, καταγράφοντας αξιοσημείωτα αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο παρουσίας της στην Ελλάδα. 

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια της εταιρείας έχουν επίσης αναγνωριστεί και επιβραβευτεί από τη Διεθνή Ένωση Εξασφαλίσεων και Κοινωνικών Πιστώσεων (Pignus), η οποία τον Μάρτιο του 2023 δέχθηκε την ProntoPegno Greece ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στον τομέα των ενέχυρων πιστώσεων. 

«Η πίστη μας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, καθώς και η παροχή αξιόπιστων και διαφανών λύσεων ρευστότητας, που μόνο μια εταιρεία που ανήκει σε Τραπεζικό Όμιλο μπορεί να εγγυηθεί, ανταμείφθηκαν με τις εξαιρετικές επιδόσεις που καταγράψαμε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του παραρτήματος στην Ελλάδα», δήλωσε ο Andrea Rotunno, Managing Director της ProntoPegno Ενέχυρο Αγορά Χρυσού, μέλος του Ομίλου Banca Sistema. «Αποστολή μας είναι υποστηρίζουμε ανθρώπους με προσωρινές οικονομικές ανάγκες, δίνοντας τους, ταυτόχρονα, τη δυνατότητα να ανακτήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία που έχουν παραχωρήσει ως εγγύηση». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ